ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δρόμος μόνο για …βάρκα ~ Βουλιάζει μόνιμα εξαιτίας κακοτεχνιών

δρόμος-μόνο-για-βάρκα-βουλιάζει-μόνι-70052

Κύκλους κάνουν καθημερινά οδηγοί Ι.Χ. για να αποφύγουν δρόμο – λίμνη στη ΒΙ.ΠΕ. Βελεστίνου

Σε δρόμο – λίμνη μετατρέπεται κάθε χειμώνα, ο δρόμος που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Βελεστίνου, ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο της πρώην «ΚΟΝΤΙ». Σε κάθε βροχόπτωση, ο δρόμος λόγω κακοτεχνιών και ακαθάριστων φρεατίων πλημμυρίζει με τα νερά να μένουν στάσιμα στο σημείο μέχρι και 2-3 ημέρες.

Αποτέλεσμα της κατάστασης είναι πολλές φορές οι οδηγοί να διασχίζουν το δρόμο υπό τον φόβο να προκληθούν ζημιές στα οχήματά τους. Αλλοι πάλι οδηγοί, προκειμένου να αποφύγουν το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου αναγκάζονται να κάνουν ολόκληρο το γύρο της βιομηχανικής περιοχής, προκειμένου να αποφύγουν το συγκεκριμένο κομμάτι.

Οπως εξηγεί στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Νίκος Γκουλέτσιος, ο οποίος σχεδόν καθημερινά διασχίζει το συγκεκριμένο δρόμο, πολλές φορές το ύψος του νερού ξεπερνάει το ύψος του πεζοδρομίου!

Επίσης, ο ίδιος περιγράφοντας την κατάσταση του δρόμου αναφέρει ότι ο δρόμος εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες οδηγούς, είτε ιδιώτες που πηγαίνουν στις δουλειές τους, είτε επαγγελματίες με φορτηγά αυτοκίνητα. «Πολλές φορές και υπό το φόβο ζημιών στα οχήματά τους, πολλοί οδηγοί αναγκάζονται να κάνουν όλο το γύρο της βιομηχανικής προκειμένου να παρακάμψουν το συγκεκριμένο σημείο και να πάνε στον προορισμό τους. Οπως είναι λογικό πολλά είναι τα αυτοκίνητα τα οποία έχουν υποστεί κάθε φύσεως ζημιές, από ηλεκτρολογικές και μηχανικές, έως πλήρη καταστροφή εσωτερικού αυτοκινήτου από είσοδο νερού στο εσωτερικό του», περιγράφει ο ίδιος, με την ελπίδα να δοθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα τους χειμερινούς μήνες, εξαιτίας των βροχοπτώσεων το κομμάτι του δρόμου είναι μόνιμα καλυμμένο με νερό. Βέβαια, παρότι στο σημείο υπάρχουν δύο φρεάτια, φαίνεται ότι είναι για χρόνια ακαθάριστα, αφού δεν μπορούν να απορροφήσουν το νερό της βροχής.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι όλη η βιομηχανική ζώνη παρουσιάζει εδώ και καιρό σημάδια εγκατάλειψης, με σπασμένα δέντρα, δρόμους παρατημένους οι οποίοι έχουν να συντηρηθούν χρόνια και είναι κατακλυσμένοι από χόρτα στις άκρες και τεράστιες λακκούβες.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου