ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Μέτωπο» για τα διόδια Μοσχοχωρίου

μέτωπο-για-τα-διόδια-μοσχοχωρίου-89425

Προγραμματίζεται κάθοδος στο Υπουργείο Υποδομών

Η ανάληψη πρωτοβουλιών έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο που θα διεκδικήσει δυναμικά την κατάργηση των διοδίων του Μοσχοχωρίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με τη βουλευτή των ΑΝΕΛ και αναπληρώτρια γραμματέα της Κ.Ο. Μαρίνας Χρυσοβελώνη που επισκέφτηκε το δημαρχείο Ρήγα Φεραίου.

Ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας ενημέρωσε τη βουλευτή για το ομόφωνο ψήφισμα που εκδόθηκε από το δημοτικό συμβούλιο για την άμεση κατάργηση των διοδίων και ενημέρωσε την κ. Χρυσοβελώνη και για τις άλλες επαφές που έχει η νέα δημοτική αρχή τόσο με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή αλλά και με τους άλλους Δήμους που συμφωνούν ότι θα πρέπει τα διόδια να καταργηθούν.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της να κατατεθεί τροπολογία για την κατάργηση των διοδίων την οποία όμως όπως είπε μέχρι στιγμής δεν έχει συνυπογράψει κανείς βουλευτής από όλη την υπόλοιπη Θεσσαλία και επέκρινε την τακτική του Υπουργείου Υποδομών που όπως είπε αδιαφορεί για τις επιπτώσεις που έχει η λειτουργία των διοδίων και οι φαραωνικές συμβάσεις παραχώρησης που έχουν υπογραφεί.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και η βουλευτής των ΑΝΕΛ συμφώνησαν ότι θα πρέπει άμεσα η δυναμική φωνή διεκδίκησης της κατάργησης των διοδίων να «ακουστεί» στο Υπουργείο Υποδομών για αυτό και προς την κατεύθυνση αυτή θα αναληφθεί πρωτοβουλία για να προγραμματιστεί συνάντηση με τον ίδιο τον Υπουργό Υποδομών Μιχ. Χρυσοχοΐδη στην οποία όλοι οι τοπικοί φορείς θα καταστήσουν σαφές ότι αποτελεί μονόδρομος η κατάργηση των διοδίων Μοσχοχωρίου.

Οι δύο πλευρές επίσης συζήτησαν αναλυτικά για το έργο της Κάρλας και την ανάγκη να ολοκληρωθούν όλα τα έργα χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Χρυσοβελώνη για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής με την κ. Χρυσοβελώνη να εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και την βούλησή της να συνδράμει μέσα από το κοινοβουλευτικό της έργο στο έργο της δημοτικής αρχής ενώ τέλος έγινε συζήτηση και για το θέμα της αξιολόγησης για το οποίο όπως είναι γνωστό σύσσωμος ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος βρίσκεται σε διαρκή κινητοποίηση καταγγέλλοντας ότι ουσιαστικά μεθοδεύεται η απόλυση υπαλλήλων από τον Δημόσιο τομέα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Ρήγα Φεραίου Δημ. Παλληκάρης, Χρ. Παπαρούνας και Βαγγ. Παρσάς.

Σχετικά άρθρα:

Να καταργηθούν τα διόδια Μοσχοχωρίου ζητά το συμβούλιο του Δήμου Ρήγα Φεραίου με ψήφισμα

Παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για τα διόδια

Καταργήστε τα διόδια ~ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ

Προκλητικός για τα διόδια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Συνεδριάζει η συντονιστική επιτροπή για τα διόδια

Αμεση κατάργηση των διοδίων στο Μοσχοχώρι

Κατάργηση των διοδίων ~ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μια γροθιά και μέσω facebook ~ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Σήμερα η ευρεία σύσκεψη για τα διόδια

Ευρεία σύσκεψη για τα διόδια ~ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Κομβόι οργής στο Μοσχοχώρι ~ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ

Ανοίγουν τα διόδια Μοσχοχωρίου ~ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Συμβολικό άνοιγμα των διοδίων Μοσχοχωρίου

Τέλος τα διόδια Μοσχοχωρίου

Ζωές στη «ρουλέτα» για τα διόδια ~ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ… ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

«Οχι άλλο αίμα…για το κέρδος»

Αυξήσεις στα διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου