ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Οι αγιασμοί στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

οι-αγιασμοί-στο-δήμο-ρήγα-φεραίου-118595

Στον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, παρέστησαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν καλή και δημιουργική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας παραβρέθηκε στην τελετή του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου, στο 1ο Νηπιαγωγείο Βελεστίνου, στο Γυμνάσιο, Λύκειο & ΕΠΑΛ Βελεστίνου, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σταύρο Χατζή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βελεστίνου κ. Γεώργιο Παπατόλια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, απηύθυνε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τις ευχές του για τη νέα σχολική χρονιά.

Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε στα σχολεία του Δήμου, από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γκογκινούδη, Παλληκάρη, Παπαρούνα, Παρσά και τους Δημοτικούς Συμβούλου κ.κ. Αθ. Βλάχο, Ε. Γιαννακό, Ι. Κορώνα, Ε. Κουραβέλα, Ι. Παπαϊωάννου, Τρ. Παπαϊωάννου, Ν. Πρίντζο, Απ. Ρομφαία, Ι. Σκρίμπα, Β. Χατζοπούλου-Παπανικολάου. Τους αγιασμούς τέλεσαν οι αιδεσιμότατοι Ιερείς των ενοριών του Δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου