ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δυόμιση χρόνια θητεία οι νέοι αντιδήμαρχοι ~ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

δυόμιση-χρόνια-θητεία-οι-νέοι-αντιδήμ-133146

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου με απόφαση Δημ. Νασίκα, τι αρμοδιότητες προβλέπονται ανά τομέα

Aντιδήμαρχοι και με υπογραφή δημάρχου… Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου υπογράφηκαν οι αποφάσεις για τον ορισμό των τεσσάρων αντιδημάρχων, εκ των οποίων δύο με αντιμισθία και δύο χωρίς αντιμισθία ενώ αναπληρωτής δημάρχου ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης. Η θητεία των νέων αντιδημάρχων θα είναι για 2,5 χρόνια μέχρι τις 28-2-2017.

Ειδικότερα ο κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης ορίστηκε αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων Διοικητικών Υπηρεσιών – ΚΕΠ – Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και θα έχει την εποπτεία και ευθύνη των Διοικητικών Υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών, τη λειτουργία των ΚΕΠ, τη διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, τη λειτουργία του προγράμματος Διαύγεια, την εποπτεία και ευθύνη Κοινωνικών Υπηρεσιών και την εποπτεία και ευθύνη θεμάτων Παιδείας – δια βίου Μάθησης και πολιτισμού.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ορίστηκε ο Χρήστος Παπαρούνας που θα έχει την εποπτεία της οικονομικής υπηρεσίας, εποπτεία και ευθύνη των οικονομικών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των: Προσόδων, ΤΑΠ και Τελών Καθαριότητας – Φωτισμού, Ελέγχου, Δημοτικής Περιουσίας, Ταμειακής Βεβαίωσης Εισπράξεων Κοινοποιήσεων φορολογητέας ύλης, Προϋπολογισμού, Εκκαθάρισης Δαπανών, Προμηθειών, Λογιστηρίου – Διπλογραφικού, Ταμείου, Διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείων, Διαχείρισης υλικών και αποθεματικού εξοπλισμού γραφείων. Επίσης αναλαμβάνει την εποπτεία του τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα του γραφείου Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας, του γραφείου Αδειοδοτήσεων και Εμπορικών δραστηριοτήτων, του γραφείου Απασχόλησης και Τουρισμού κ.α.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, αναλαμβάνει ο Δημ. Παλληκάρης που θα έχει την εποπτεία των Τεχνικών Εργων και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, Τεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης – Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού, Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Εργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Εργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύων, τεχνικών Συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών – Επίβλεψης έργων.

Επίσης την ευθύνη της Πολιτικής προστασίας για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών που συμβαίνουν στην περιοχή του Δήμου, με τις αρμοδιότητες όπως περιγράφονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου κ.α.

Τέλος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών, ορίζεται ο Βαγγέλης Παρσάς, που αναλαμβάνει την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος, την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο. Επίσης την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας περιβάλλοντος, Πρασίνου, την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας, την ευθύνη των δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, τις δράσεις για τα αδέσποτα ζώα, τα κοιμητήρια και τέλος την Υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου