ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέα εποχή στο Δήμο Ρ. Φεραίου ορκίστηκε χθες δήμαρχος ο Δημ. Νασίκας

νέα-εποχή-στο-δήμο-ρ-φεραίου-ορκίστηκε-141168

Η χρηστή διαχείριση, η σωστή διοίκηση και ένας Δήμος ανοιχτός στους πολίτες αποτελούν το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η νέα δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου με δήμαρχο το Δημήτρη Νασίκα που αναλαμβάνει από σήμερα και επίσημα τα ηνία του Δήμου.

Χθες στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου που κατακλύστηκε από κόσμο ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο σε μία τελετή στην οποία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός Καζανάκης που ευλόγησε τους δημοτικούς συμβούλους και ευχήθηκε στο νέο δήμαρχο καλή θητεία προς όφελος των δημοτών και της περιοχής.

Πολιτικό όρκο με την δέσμευση ότι θα αγωνιστεί για τα προβλήματα του λαού έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Απόστολος Παπαϊωάννου.

Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος, βαθιά συγκινημένος , διαβεβαίωσε εν μέσω χειροκροτημάτων τους συνδημότες του ότι δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο τέλος της 5ετίας επιθυμεί να μπορεί να τους λέει «έκανα περισσότερα από όσα μπορούσα».

Υπογράμμισε ότι προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή είναι η ανάπτυξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η προώθηση έργων και δράσεων που θα συμβάλλουν στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας. Εσπευσε επίσης να τονίσει ότι σε αυτή την πορεία των 5 χρόνων της νέα δημοτικής θητείας ο ίδιος θα επιμείνει πεισματικά στη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις για το καλό της περιοχής.
«Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πρέπει να αφήσουμε έξω από το δημαρχείο τις στείρες αντιπαραθέσεις και την εύκολη κριτική και όλοι μαζί να συνεργαστούμε Προσωπικά αυτό θα επιδιώξω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημ. Νασίκας στέλνοντας ενωτικό μήνυμα στις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου.

Ο νέος δήμαρχος στην ομιλία του στάθηκε επίσης ιδιαίτερα στην ανάγκη διαβούλευσης και λογοδοσίας για τις μεγάλες επιλογές της περιοχής και επανέλαβε ότι η πόρτα του δημαρχείου θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες καθώς όπως σημείωσε κυρίαρχο μέλημα για τον ίδιο και τους συνεργάτες του είναι η αλλαγή νοοτροπίας και διοίκησης του Δήμου σε ένα άλλο πλαίσιο ανθρωποκεντρικό και ταυτόχρονα αναπτυξιακό.

Στην τελετή ορκωμοσίας μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ζ. Μακρή, Αλ. Μεϊκόπουλος, Μ. Χρυσοβελώνη και Π. Μουτσινάς, η αντιπεριφερειάρχης Δ. Κολυνδρίνη – Χαλαστάρα, ο υποψήφιος βουλευτής Χρ. Μπουκώρος, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Δεληγιώργη» Ν. Δεληγιώργης, η πρώην δήμαρχος Ρ. Φεραίου Ελ. Λαΐτσου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Ιγγλέσης, Α. Κοπάνας, Γ. Κίτσιος, η αντιδήμαρχος Βόλου Μίνα Καλογήρου, ο Διοικητής της Τροχαίας Θαν. Κουλούρης, πρώην αυτοδιοικητικοί της περιοχής αλλά και από την ευρύτερη Μαγνησία κ.α.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου