ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εγκαινιάστηκε το δημοτικό καφενείο στο Βένετο

εγκαινιάστηκε-το-δημοτικό-καφενείο-σ-153000

Η ανακατασκευή έγινε από δημοτικούς πόρους

Παρουσία πολλών δημοτών και επισκεπτών τελέστηκαν χθες στο Βένετο τα εγκαίνια της ανακατασκευής του δημοτικού καφενείου το οποίο πριν περίπου δύο χρόνια είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από φωτιά.

Ωστόσο ο Δήμος παρενέβη και με ίδιους πόρους προχώρησε στην ανακατασκευή του κτιρίου, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να απολαμβάνουν λίγες ώρες ψυχαγωγίας συνδυάζοντας την παρουσία τους στην όμορφη πλατεία του Βενέτου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την ανακατασκευή του δημοτικού καφενείου εξέφρασε η απερχόμενη δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου που στο χαιρετισμό της τόνισε πως «Ως Δημοτική αρχή αποδείξαμε όλο το προηγούμενο διάστημα πως στηρίζουμε αυτόν εδώ τον τόπο με την πλούσια παράδοση, την ξεχωριστή φυσική ομορφιά και τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τη συνεχή πρόοδο της περιοχής.

Εκτός από το δημοτικό καφενείο, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς έχουμε προχωρήσει και σε άλλες δράσεις που αναβαθμίζουν το Βένετο.

Ενδεικτικά και το φετινό καλοκαίρι το Βένετο σφύζει από ζωή, ενδεικτικό της ανάπτυξης που γνωρίζει η περιοχή με ντόπιους, απόδημους αλλά και επισκέπτες».

Η κ. Λαΐτσου αναφερόμενη στους παρευρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας πως «θα συνεχίσω να βρίσκομαι και το επόμενο διάστημα στο πλευρό σας, για να αναδεικνύουμε θέματα της περιοχής. Για εμάς το Βένετο ήταν, είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς για την τουριστική εξέλιξη του Δήμου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου