ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συναυλία της Μ. Ασλανίδου

συναυλία-της-μ-ασλανίδου-180366

Στις 9 Αυγούστου στο Βελεστίνο

Την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τη γνωστή καλλιτέχνιδα Μελίνα Ασλανίδου θα έχει το κοινό της Μαγνησίας, καθώς στο πλαίσιο των εξορμήσεών της το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 θα δώσει συναυλία στο Βελεστίνο. Ωρα έναρξης του προγράμματος στις 9:00 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου. Η είσοδος θα κοστίζει 12 ευρώ.

Η Μελίνα Ασλανίδου με τη μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση.

Μαζί της επί σκηνής μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών. Έγχορδα, κρουστά και πνευστά χορεύουν με τα τραγούδια απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική, συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο μοναδικό τρόπο. Τραγούδια της νέας της δουλειάς, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της Μελίνας, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις.

Προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία στο Βελεστίνο θα γίνεται στα εξής καταστήματα: Βόλος: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Οπτικά Τσουμπέκου (Ερμού- Τοπάλη), Expert (Κουσκουρίδας). Στη Ν. Αγχίαλο: Golden beach bar στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς και στον Αλμυρό: Cafe unique. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου