ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πεζοπορία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερασιάς

πεζοπορία-του-πολιτιστικού-συλλόγου-248986

Λουζίνικο – Φυτόκο – Γλαφυρές – Κερασιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς με τον Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου, και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργάνωσαν πεζοπορία από Λουζίνικο – Φυτόκου -Γλαφυρές – Κερασιά, μέσα από μοναδικά μονοπάτια. Άλλωστε, δεν είναι πρώτη φορά που πραγματοποιούνται από το Σύλλογο πεζοπορίες, μια που η περιοχή έχει αξιόλογες διαδρομές και μονοπάτια .

Ο σύλλογος δίνει μεγάλη σημασία στην ανάδειξη της περιοχής ενώ κάνει προσπάθειες πολλά μονοπάτια να καθαριστούν και να ανοιχτούν ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ανακαλύψουν τις ομορφιές της φύσης που διαθέτει σε αφθονία κάθε εποχή του χρόνου ,έχοντας πάντα την πολύτιμη συμπαραστάτη τον Ε.Ο.Σ. Βόλου και τα έμπυρα στελέχη του.

Η διαδρομή ήταν πανέμορφη, η μέρα εξελίχθηκε υπέροχη και οι πεζοπόροι εκτός από το οξυγόνο που ανέπνευσαν περπάτησαν μέσα σε μονοπάτια με το ανθισμένο τοπίο, την θέα του Παγασητικού και της Λίμνης Κάρλας.

Ο σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΕΟΣ Βόλου και ιδιαίτερα τον Κυριάκο Σταθάκη για το καθάρισμα των μονοπατιών και την σηματοδότηση, τους φίλους του βουνού και της φύσης που συμμετέχουν στις πεζοπορίες αλλά και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Συνοδοί ήταν ο Κυριάκος Σταθάκης και Κώστας Λαούδης. Επόμενη πεζοπορία προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου