ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ελ. Λαΐτσου: Είμαστε ο Δήμος των έργων

ελ-λαΐτσου-είμαστε-ο-δήμος-των-έργων-337784

Προσκλητήριο νίκης από την Ενωτική Κίνηση Δημοτών Φερές – Κάρλα – Κεραμίδι

Μήνυμα ενότητας και ελπίδας απέστειλε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψήφια κ. Ελένη Λαΐτσου χθες Κυριακή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ενωτικής Κίνησης Δημοτών Φερών-Κάρλας-Κεραμιδίου και τα οποία πραγματοποιήθηκαν στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου παρουσία πλήθους κόσμου. Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τους υποψήφιους συμβούλους και το οποίο αποτελεί τον καθρέφτη των υγιών παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων του τόπου.

Στην ομιλία της η Δήμαρχος κ. Ελένη Λαΐτσου έδωσε αρχικά το στίγμα της ανάδειξης ενός Δήμου αυτοδύναμου και ισχυρού που δημιούργησε η παρούσα Δημοτική Αρχή την τελευταία τριετία μέσα από την παραγωγή έργων, την οικονομική αυτοτέλεια και την ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου του.

Ακολούθως έκανε εκτενή αναφορά στα έργα και τις δράσεις 30.000.000 ευρώ και πλέον που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Δήμο, με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει γυρίσει σελίδα διαγράφοντας πορεία ανάπτυξης, ενώ μετά αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Δημοτών υπογραμμίζοντας πως αποτελείται από ανθρώπους που διακρίνονται για το ήθος και την ανιδιοτελή συνεισφορά τους. Η Δήμαρχος τόνισε τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύσουν το συνδυασμό της Ενωτικής Κίνησης Δημοτών και στις οποίες έμειναν πιστοί όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων που συνοδεύτηκε με το θερμό χειροκρότημα των πολλών παρευρισκομένων, σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιώδη και με μεγάλο παλμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου