ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ισόρροπη ανάπτυξη στο Δ. Ρήγα Φεραίου

ισόρροπη-ανάπτυξη-στο-δ-ρήγα-φεραίου-349774

Υποσχέθηκε ο Δημήτρης Νασίκας που περιόδευσε σε Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι, Περίβλεπτο, Αγ. Γεώργιο

Επισκέψεις πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας σε Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι, Αγ. Δημήτριο, Περίβλεπτο και Αερινό, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του Νέος Δήμος – Νέα Εποχή, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Νασίκας στην ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά ότι «σκοπός όλων μας είναι η πρόοδος και η εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την ισόρροπη ανάπτυξη και ευημερία όλων των διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Η πόρτα της Δημοτικής Αρχής θα είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες και για οποιοδήποτε πρόβλημα αυτοί αντιμετωπίζουν.

Τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε οικισμός χωριστά είναι γνωστά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Νασίκας, τόσο από τη συνεργασία με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, οι περισσότεροι από τους οποίους συμμετέχουν στο συνδυασμό του, όσο και από τα θέματα που αντιμετωπίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετείχε.

Οι προτεραιότητες που θα δοθούν από τη νέα δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων επικεντρώνονται κυρίως στην αγροτική ανάπτυξη, αφού πρόκειται για αγροτική περιοχή και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Εξάλλου τις τοπικές κοινότητες Μ. Περιβολακίου και Αγ. Γεωργίου επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Με πρώτο σταθμό το Μ. Περιβολάκι, αφού εξήρε το έργο και τις ποικίλες δράσεις της τοπικής κοινότητας αναφέρθηκε στην ομιλία του στις προτεραιότητες του προγράμματός του για το Μ. Περιβολάκι.

Κατά την επίσκεψή του στον Αγ. Γεώργιο και αφού τόνισε την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να δοθεί στην εικόνα της τοπικής κοινότητας αφού ο Αγ. Γεώργιος αποτελεί τόπο προορισμού για όχι μόνο για κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ιδιαίτερα του Βόλου, ανέφερε τις παρεμβάσεις που έχει συμπεριλάβει ο συνδυασμός του όπως ανάπλαση της πλατείας του Αγ. Γεωργίου- συντήρηση της παιδικής χαράς, κατασκευή γηπέδου 5×5, αξιοποίηση του κτιρίου όπου στεγαζόταν το δημοτικό σχολείο για δημιουργία Στεκιού Νεολαίας αλλά και για ποικίλες πολιτιστικές δράσεις κ.α.

Τέλος τόνισε ότι «εμείς δεσμευόμαστε να φροντίζουμε για την καθημερινότητα των κατοίκων των δημοτικών διαμερισμάτων και να παρεμβαίνουμε ώστε να ενισχύσουμε την ποιότητα της ζωής τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου