ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Οι υποδομές σε Ριζόμυλο – Χλόη

οι-υποδομές-σε-ριζόμυλο-χλόη-351907

Τις προτεραιότητες σε έργα στις δύο περιοχές παρουσίασε ο Δημ. Νασίκας

Τη Χλόη επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στο Ριζόμυλο όπου ανέπτυξε τις προτεραιότητες του συνδυασμού του για την τοπική κοινότητα. Οπως τόνισε ο κ. Νασίκας πρόβλημα στην επάρκεια υδροδότησης που αντιμετωπίζει το Ριζόμυλο ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δε λύνεται με πρόχειρες λύσεις.

«Εμείς -ανέφερε- δεσμευόμαστε για την ανόρυξη νέας εφεδρικής γεώτρησης στο Ριζόμυλο ώστε να λυθεί το πρόβλημα οριστικά.

Για συνεχή έλεγχο της ποιότητας του νερού, για ολοκλήρωση του αρδευτικού ώστε να βοηθήσει στην αναδιάρθρωση του υδάτινου δυναμικού του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, για κατασκευή κόμβου εισόδου – εξόδου στο Ριζόμυλο, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση στον οικισμό και για λήψη μέτρων για τη διέλευση βαρέων οχημάτων από την Π.Ε.Ο. Βόλου Λάρισας».

Επίσης αναφέρθηκε στην εσωτερική οδοποιία και ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων του Ριζομύλου και σηματοδότησή τους αλλά και σε θέματα καθημερινότητας όπως ανάπλαση της πλατείας, επιδιόρθωση του σιντριβανιού, επιδιορθώσεις και επιπλέον πλακοστρώσεις όπου απαιτείται, συντήρηση και αξιοποίηση των αλσυλίων και επιπλέον δενδροφύτευση κ.α.

Τέλος αναφέρθηκε στις δράσεις για τη στήριξη των αγροτών με βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και διάνοιξη νέων αγροτικών δρόμων, με συνεχή συντήρηση των δρόμων που οδηγούν στις κτηνοτροφικές μονάδες και ηλεκτροδότηση όλων των κτηνοτροφικών μονάδων κ.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου