ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μήνυμα ενότητας από Δημ. Νασίκα

μήνυμα-ενότητας-από-δημ-νασίκα-370704

Προς όλους τους πολίτες του Δ. Ρήγα Φεραίου

Μήνυμα ενότητας προς όλους τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου έστειλε χθες στην κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας σε πλήθος κόσμου που τον παρακολουθούσε.

Αφού ευχαρίστησε τους συνδημότες του για τη στήριξη και τη νίκη του συνδυασμού του, τόνισε ότι την πρώτη Κυριακή, κέρδισε η κοινωνία του Δήμου Ρήγα Φεραίου την αξιοπρέπειά της που με διάφορες μεθόδους προσπάθησαν να την προσβάλλουν χωρίς όμως να το καταφέρουν.Συνεχίζοντας εξάλλου υπογράμμισε «Είναι η διασφάλιση της ισοδύναμης παρουσίας όλων των τόπων. Πιστεύουμε στον πολυκεντρικό μας δήμο.Δεν υπερέχει κανένας και δεν περισσεύει κανένας.Ο δήμος Ρήγα Φεραίου δεν απορροφάται από το κέντρο. Είναι όλος κέντρο. Για μας στο Δήμο μας δεν έχει θέση το εμείς και οι άλλοι. Δεν έχει θέση το εμείς και οι ξένοι. Είμαστε όλοι πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Στη συνέχεια ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε στην ασυνέπεια της δημοτικής αρχής αφού επί τρεισήμισι χρόνια είτε ανακοίνωνε έργα που είχαν δημοπρατηθεί από προηγούμενες δημοτικές αρχές ως αποτέλεσμα δικών της ενεργειών, είτε ανακοίνωνε έργα που ποτέ δεν υλοποίησε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κόμβος Βελεστίνου, οι εργατικές κατοικίες, οι δύο περιφερειακοί στο Στεφανοβίκειο, το Κέντρο Πληροφόρησης Στεφανοβικείου, το περιφερειακό ιατρείο Καναλίων, η επέκταση αρδευτικού δικτύου στα Κανάλια είναι έργα που δημοπρατήθηκαν από προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Επί τρεισήμισι χρόνια η δημοτική αρχή ανακοίνωνε συνεχώς έργα που ποτέ δεν υλοποίησε.

Η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου Βελεστίνου, η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου Στεφανοβικείου, Ριζομύλου και Αγ. Γεωργίου ανακοινώθηκαν περισσότερες από δέκα φορές.

Η αξιοποίηση του Πολύκεντρου Αερινού και η ανάπλαση του Περιβάλλοντος χώρου αυτού με την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού που γειτνιάζει, η ανάπλαση της πλατείας Χλόης, η ανάπλαση του πεζόδρομου Βελεστίνου ανακοινώθηκαν περισσότερες από επτά φορές.

Ανακοίνωνε την αξιοποίηση της στέγης του Δημαρχείου για ανάπτυξη πρασίνου, την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημοτικά κτίρια και σχολεία, την τοποθέτηση ηλεκτρονικών πινακίδων, την ανακαίνιση του λαογραφικού Μουσείου Στεφανοβικείου και τη διαμόρφωση του Μουσείου Ριζομύλου, τη μεταφορά του κοιμητηρίου Στεφανοβικείου σε ήδη αγορασμένη από την προηγούμενη δημοτική αρχή έκταση, χωρίς τίποτα από αυτά να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Ανακοίνωνε την ανακατασκευή της Τρανής κρήνης στο Κεραμίδι, τη δημιουργία δικτύου μονοπατιών Κερασιά Βένετο, την υδρομάστευση από τα πηγαία νερά Κερασιάς, τη στήριξη σε συλλόγους και εξασφάλιση στέγης στο σύλλογο Περιβολιωτών χωρίς τίποτα από αυτά να πραγματοποιήσει.

Επίσης ανακοίνωνε πρόγραμμα τηλεϊατρικής τη στιγμή που στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου δεν υπάρχει καθαρίστρια για τη στοιχειώδη καθαριότητα.»

Το βασικότερο από τα προβλήματα που προέκυψαν στην αρχή της θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής, η υδροδότηση του Στεφανοβικείου παραμένει ακόμη μετά από τρεισήμισι χρόνια άλυτο.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη των συνδημοτών του λέγοντας.Ζητώ τη στήριξή σας για να κριθούμε από εσάς και να συγκριθούμε. Ζητώ την ψήφο σας για να υπηρετήσω εσάς και τον τόπο μας.

Εμείς δεν μετράμε με αριθμούς. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄ όλα η παραγωγή έργου. Επιλέγουμε ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σας και πάνω απ΄ όλα θα παράγουν έργο.

Ζητώ να με κρίνετε ως πορεία, ως άτομο, ως ικανότητα, ως υποψήφιο Δήμαρχο.

Να με κρίνετε και να συγκρίνετε συμπεριφορές, στάση ζωής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου