ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πλούσιο έργο και εκδηλώσεις από τη Μουσική Σχολή Δ. Ρήγα Φεραίου

πλούσιο-έργο-και-εκδηλώσεις-από-τη-μου-409637

Τις καλύτερες κριτικές και το θερμό χειροκρότημα εισπράττει σε κάθε εκδήλωση η Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Την Παρασκευή στον πεζόδρομο του Βελεστίνου σε μία πολύ όμορφη βραδιά όσοι συμμετείχαν καταχειροκρότησαν τους μαθητές της Μουσικής Σχολής και εξήραν το έργο των δασκάλων τους.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα στην πλατεία Στεφανοβικείου, την Τρίτη στην Πλατεία Ριζομύλου και την Τετάρτη στην πλατεία Καναλίων. Στη Μουσική σχολή στην οποία διευθυντής είναι ο Βασ. Σαλαγάς φοιτούν περισσότεροι από 70 σπουδαστές.

Τα μουσικά όργανα που διδάσκονται, είναι μεταξύ άλλων τα εξής: φλογέρα, κλαρίνο (με τον καθηγητή κ. Σταύρο Κουσκουρίδα), μπουζούκι, μπαγλαμά και τζουρά (με δάσκαλο το Βασ. Χατζόπουλο), λαούτο, μπαγλαμά, κιθάρα (ηλεκτρική, κλασική, ακουστική), αρμόνιο – πιάνο (δασκάλα κ. Μαρία Μπαλαμώτη). Τα περισσότερα παιδιά συμμετέχουν και στη Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου όπου υπεύθυνος είναι ο Κων. Σαλαγάς.

Σημειώνεται δε ότι η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει τη Μουσική Σχολή και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή των σπουδαστών. Παράλληλα το προσωπικό των καθηγητών είναι πλήρως καταρτισμένο και προσφέρει την καλύτερη διδασκαλία στους σπουδαστές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου