ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Οι αντιδήμαρχοι στο δήμο Ρήγα Φεραίου

οι-αντιδήμαρχοι-στο-δήμο-ρήγα-φεραίου-413355

Ο νέος δήμαρχος Δημ. Νασίκας ανακοίνωσε χθες τις θέσεις ευθύνης στην ομάδα πλειοψηφίας

Τα στελέχη που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης από 1ης Σεπτεμβρίου με τη νέα δημοτική αρχή στο Δήμο Ρήγα Φεραίου ανακοίνωσε χθες στην ομάδα πλειοψηφίας ο νέος δήμαρχος στο Δήμο Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας.

Είχαν προηγηθεί δύο προπαρασκευαστικές συναντήσεις με τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους όπου συζητήθηκε το πλαίσιο αξιοποίησης όλων σε όλους τους τομείς με στόχο όπως τονίστηκε την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου και την παραγωγή δημοτικού έργου που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα όλων των δημοτικών ενοτήτων.

Ετσι σύμφωνα με τις επιλογές που έκανε ο νέος δήμαρχος, συστήνεται αντιδημαρχία Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής ανάπτυξης με αρμόδιο αντιδήμαρχο τον Χρήστο Παπαρούνα, συγκροτείται επίσης αντιδημαρχία Δοικητικών Υπηρεσιών -Κοινωνικής Προστασίας- Παιδείας και Πολιτισμού στην οποία αρμόδιος αντιδήμαρχος αναλαμβάνει ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

Στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας αρμόδιος αντιδήμαρχος θα αναλάβει ο Δημήτρης Παλληκάρης και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου ο Ευάγγελος Παρσάς.

Στην ΔΕΥΑΡΦ πρόεδρος θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας ενώ στη θέση του αντιπροέδρου θα οριστεί ο Θανάσης Βλάχος. Για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί ο νεαρός Γιάννης Σκρίμπας.

Επίσημες ανακοινώσεις από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» Δημ. Νασίκα αναμένονται τις επόμενες μέρες, στη χθεσινή συνάντηση πάντως όπου και ανακοινώθηκαν οι θέσεις ευθύνης ο νέος δήμαρχος επισήμανε ότι «στόχος του είναι ο Δήμος να διοικηθεί συλλογικά ενώ στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει επίσης αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων αλλά και αξιοποίηση όλων των στελεχών εκλεγμένων και μη σε μία προσπάθεια να εφαρμοστεί «συμμετοχική διοίκηση» και οι αποφάσεις να λαμβάνονται με βάση τις ανάγκες των δημοτών. Προς αυτή την κατεύθυνση όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της επόμενης 5ετίας θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να «υπηρετήσουν» το δήμο και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των δημοτών».

Τέλος ο κ. Νασίκας συνεχίζει τις επαφές σε όλες τις δημοτικές ενότητες έτσι ώστε από 1ης Σεπτεμβρίου να προχωρήσει και ο σχεδιασμός που αφορά σε έργα και προτεραιότητες ανά περιοχή.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου