ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εξαφανίστηκε 55χρονος από το Κεραμίδι

εξαφανίστηκε-55χρονος-από-το-κεραμίδι-418494

Ανάστατη η τοπική κοινωνία από την πολυήμερη απουσία του χωρίς να δίνει σημεία ζωής

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα στο χωριό Κεραμίδι του δήμου Ρήγα Φεραίου τις τελευταίες ημέρες ύστερα από την εξαφάνιση ημεδαπού από την περιοχή, γεγονός που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του χωριού.

Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ

Ο 55χρονος ημεδαπός πατέρας τεσσάρων παιδιών εξαφανίστηκε από το Κεραμίδι την Τετάρτη το μεσημέρι προκαλώντας ανησυχία στο οικογενειακό του περιβάλλον. Οι συγγενείς του ανησύχησαν όταν ο 55χρονος υλοτόμος δεν επέστρεψε στο σπίτι χωρίς να έχει δώσει κάποιο σημάδι ζωής μέχρι σήμερα, δηλώνοντας την εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές την επόμενη ημέρα.

Την Τετάρτη, ο ημεδαπός φαίνεται να πήγε στο δάσος για δουλειά χωρίς, όμως, να επιστρέψει στο σπίτι του. Αμέσως, οι συγγενείς του ξεκίνησαν έναν αγώνα για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ενώ και οι κάτοικοι του Κεραμιδίου ξεκίνησαν εντατικά τις έρευνες προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος του. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές την Πέμπτη από τους συγγενείς του αγνοούμενου.

Οι έρευνες της αστυνομίας και των ανδρών της ΕΜΑΚ που ξεκίνησαν από την Παρασκευή με τη συνδρομή και των κατοίκων του χωριού για τον εντοπισμό του 55χρονου παρέμειναν άκαρπες μέχρι αργά χθες το βράδυ χτενίζοντας τις δασικές και τις κτηματικές εκτάσεις της περιοχής καθώς ο αγνοούμενος ασχολείται με την υλοτομία και την κτηνοτροφία.

Στο πεδίο των ερευνών και κοντά στους οικείους του αγνοούμενου βρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας.

Ησυχος και εργατικός

Οι κάτοικοι του Κεραμιδίου έπεσαν από τα σύννεφα με το άκουσμα της εξαφάνισης του 55χρονου συγχωριανού τους. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ με κατοίκους της περιοχής, όλοι ανεξαιρέτως ανέφεραν πως πρόκειται για έναν φιλήσυχο και πολύ εργατικό άνθρωπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου