ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πολύπλευρες παρεμβάσεις στο Αερινό

πολύπλευρες-παρεμβάσεις-στο-αερινό-465479

Ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης, τσιμεντοστρώσεις στον αύλειο χώρο των εκκλησιών, ολοκλήρωση του σχεδιασμού για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρος του Πολύκεντρου, ένταξη της περιοχής στο δίκτυο αποχέτευσης που προωθείται, συντήρηση κοινόχρηστων χώρων, εγκατάσταση ασύρματου Internet αποτελούν μερικές μόνο από τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στην περιοχή του Αερινού.

Από τη Δημοτική Αρχή τονίζεται πως η περιοχή του Αερινού μετά από συνεχείς παρεμβάσεις αξιοποιείται όπως επιβάλλουν οι νέες κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Με τη συνδρομή της τοπικής κοινότητας και όλων των δημοτών υλοποιούμε δράσεις και σχεδιάζουμε νέες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας, τη στήριξη των δημοτών, την ενδυνάμωση των παραγωγών και των άλλων επαγγελματιών, τη διδακτική ενίσχυση των οικογενειών και των μαθητών.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου πριν μερικές ημέρες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αερινού και κατοίκους της περιοχής όπου τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος για την εξέλιξη της περιοχής και την αντιμετώπιση των ζητημάτων, ενώ έγινε παραγωγική συζήτηση για όλα τα θέματα που είναι σε εξέλιξη.

Όπως ανέφερε η ίδια «είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση όπου τονίστηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες. Πιστεύουμε ότι μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλά αποτελέσματα για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Στην περιοχή του Αερινού ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει ήδη προβεί σε μια σειρά σημαντικών ενεργειών για την αναβάθμιση της περιοχής.

Την περασμένη Τετάρτη η Δήμαρχος κ. Λαΐτσου παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Δημοτικό Σχολείο Αερινού.

Η ίδια συνεχάρη τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς για τις γόνιμες προσπάθειες που καταβάλλουν με στόχο την παροχή γνώσης και μόρφωσης στα παιδιά ευχόμενη καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Παράλληλα επαίνεσε τους γονείς που κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μην στερήσουν από τα παιδιά τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος είχε εκτενή συζήτηση με εκπαιδευτικούς και γονείς, όπου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν, αλλά και θα ξεκινήσουν στο διδακτήριο και οι οποίες θα επικεντρωθούν κυρίως στην αισθητική αναβάθμιση του αύλειου χώρου και του κτιρίου μέσα και από τη χορήγηση εξοπλισμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου