ΤΟΠΙΚΑ

«Θάλαμος αερίων» τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου

θάλαμος-αερίων-τα-εξωτερικά-ιατρεί-789042

«Φούρνος» τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και όλη η πτέρυγα που στεγάζει τις διοικητικές υπηρεσίες του Αχιλλοπουλείου, εξαιτίας βλάβης στο σύστημα κλιματισμού. Με ανεμιστήρες, βεντάλιες και επιδαπέδια μηχανήματα ψύξης, που έχουν αγοραστεί ρεφενέ από γιατρούς και το προσωπικό, βρίσκουν λίγη δροσιά, όσοι επισκέπτονται τις τελευταίες μέρες τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Σε συνθήκες δυσφορίας… εξετάζονται οι ασθενείς, πολλοί από τους οποίους κατέθεσαν ήδη αναφορές διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο Αχιλλοπούλειο τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν η κατάσταση στο ισόγειο και ειδικότερα στα εξωτερικά ιατρεία αλλά και στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες ήταν αφόρητη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα προκλήθηκε εξαιτίας βλάβης σε συγκεκριμένα μηχανήματα της κεντρικής εγκατάστασης του κλιματισμού με αποτέλεσμα ένα κομμάτι του κτιρίου να μείνει χωρίς ψύξη. Ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο και στις κλινικές όπου νοσηλεύονται ασθενείς.

Οι τεχνικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τη διοίκηση, ότι η ζημιά θα πρέπει να επιδιορθωθεί άμεσα ενώ μόλις την προηγούμενη Παρασκευή δεσμεύτηκε συγκεκριμένο κονδύλι για να γίνει η επιδιόρθωση. Μέχρι χθες πάντως νωρίς το μεσημέρι, οι ανεμιστήρες δούλευαν στο φουλ…, όπως και τα επιδαπέδια φορητά μηχανήματα ψύξης, καθώς ως φαίνεται η βλάβη δεν είχε επιδιορθωθεί.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου