ΤΟΠΙΚΑ

Δηλητηρίασαν σπουργίτια στην Πλατείας Ελευθερίας

δηλητηρίασαν-σπουργίτια-στην-πλατεί-389607

Αγνωστοι ξέσπασαν τα βίαια ένστικτά τους στα άμοιρα πουλιά

Οσοι απολαμβάνουν το πρωί τον καφέ τους στην Πλατεία Ελευθερίας, δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι τα σπουργίτια που ζούνε χρόνια ολόκληρα πάνω στα δέντρα της πλατείας θα πέσουν θύματα αρρωστημένων μυαλών.

Και όμως έγινε και αυτό. Ο Δήμος Μακρής, ιδιοκτήτης του ιστορικού καφενείου «Μουριές», δεν πίστευε στα μάτια του προχθές το πρωί, όταν είδε να κείτονται κάτω στο πεζοδρόμιο δηλητηριασμένα πέντε σπουργίτια. Αρχικά το απέδωσε στις καιρικές συνθήκες. Όταν όμως το ίδιο απόγευμα εντόπισε άλλα πέντε σπουργίτια δηλητηριασμένα, άρχισαν να τον «ζώνουν τα φίδια». Ψάχνοντας ανακάλυψε πως άγνωστος ή άγνωστοι πέταξαν κατά μήκος του πεζοδρομίου, αλλά και μέσα στην πλατεία, μικρές μπουκίτσες από ψωμί ποτισμένες με δηλητήριο!!!

Τα ανυποψίαστα πουλιά πετώντας από εδώ και από εκεί για να βρούνε την τροφή τους, έπεσαν πάνω στο «ύποπτο» έδεσμα και φυσικά δηλητηριάστηκαν.

«Οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό είναι επικίνδυνοι. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να εξοντώσουν με αυτό τον τρόπο τα πουλιά που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα. Πρόκειται για αρρωστημένα μυαλά», σχολίασε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αηδιασμένος από το αποτρόπαιο θέαμα αφενός και αφετέρου από τις μεθόδους που ορισμένοι εκδηλώνουν τα βίαια ένστικτά τους».

ΒΑΣ. ΚΥΡ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου