ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στον Παλαμά με κόσμο για το 3 στα 3

στον-παλαμά-με-κόσμο-για-το-3-στα-3-736364

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο δημοτικό γήπεδο Παλαμά θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της την Κυριακή η Νίκη Βόλου, αφού εκεί θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Σελλάνων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΟ Σελλάνων είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος ώς τώρα για τη Νίκη αφού η καρδιτσιώτικη ομάδα έχει ενισχυθεί και έχει όπως και οι κυανόλευκοι μέχρι τώρα δυο νίκες. Βέβαια για τη Νίκη στόχος είναι το 3 στα 3 και γενικότερα να μη δίνει το δικαίωμα σε καμιά ομάδα να πιστεύει πως μπορεί να «πάρει κάτι» παίζοντας απέναντι στη βολιώτικη ομάδα που σε ένα ακόμη ματς θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της…

Ο προπονητής της Νίκης Γιώργος Κούτσης φρόντισε μάλιστα να έχει ιδία αντίληψη για την καρδιτσιώτικη ομάδα, αφού την παρακολούθησε στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη Κυριακή και όπως δήλωσε στον SporFm 89,5 ο αντίπαλος της ομάδας του είναι σίγουρα καλύτερος από τις δύο προηγούμενες που αντιμετώπισε ώς τώρα…

Αγωνιστικά για τη Νίκη, σύμφωνα με το νέο επικοινωνιακό τμήμα, στη χθεσινή προπόνηση παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες. Τζιώρας, Τσεμπερίδης και Δωματάς ανεβάζουν ρυθμούς, όμως δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Για σήμερα Παρασκευή έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση, η οποία εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί στο «Παντελής Μαγουλάς».

Επίσης έγινε γνωστό ότι η Διοικούσα Επιτροπή εξασφάλισε 100 εισιτήρια των 5 ευρώ για τους οργανωμένους που θα εκδράμουν την Κυριακή στον Παλαμά για να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Μελτζανίδης διαιτητής

Ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας θα βρεθεί την Κυριακή στις 4μ.μ. στο γήπεδο του Παλαμά, προκειμένου να διευθύνει για πρώτη φορά παιχνίδι της Νίκης Βόλου.

Βοηθοί του στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων θα είναι οι κ.κ. Κώστας Γιάντσης και Γιώργος Χριστοδούλου, επίσης από την Ημαθία. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Η Νίκη στον Παλαμά

Δεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά η Νίκη στον Παλαμά και μάλιστα μια προηγούμενη φορά η βολιώτικη ομάδα είχε αγωνιστεί στην κωμόπολη του Καρδίτσας ως γηπεδούχος λόγω τιμωρίας της έδρας της.

Η Νίκη είχε χρησιμοποιήσει ως έδρα στις 15 Μαρτίου 1992 το δημοτικό γήπεδο Παλαμά στην 23η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και ήρθε 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Μετά το μπαράζ παραμονής στην Καρδίτσα την επομένη χρονιά η Νίκη τιμωρήθηκε για επεισόδια σε ματς με τη Μηχανιώνα και βρέθηκε γηπεδούχος στον Παλαμά σε ένα επεισοδιακό ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας που εκείνη τη χρονιά είχε παίκτες όπως οι Μιχόπουλος, Αδάμος, Χασιώτης Γαλάνης, Νανούλης και παρότι προηγήθηκε στο 31’ με τον Θωμά Κυπαρίση ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 43΄ με πέναλτι του Χασιώτη.

Με προπονητή τον Βαγγγέλη Σταμουλάκη η σύνθεση της Νίκης στο ματς του Παλαμά ήταν: Γρηγοριάδης, Γκογκότης, Ρίζος, Νικοβιώτης, Τσόγκας, Κόφφας (86΄Βλαχόπουλος), Θοδωρής (82΄Καρόπουλος), Τουλκερίδης, Κυπαρίσης, Καραδέμητρος, Καΐμπαλίδης.

Τη χρονιά εκείνη η Νίκη τελικά υποβιβάστηκε και την επομένη (1992-1993) έπαιξε στη Δ΄ Εθνική και αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο Παλαμά …πηγαίνοντας μάλιστα δύο φορές!!!

Στις 16/3/93 που ήταν ο αγώνας δεν παρουσιάστηκε(!) ο επόπτης Γκλαβαρδίνας από τη Βέροια και το ματς αναβλήθηκε για να γίνει εκ νέου 31/3/93 που η Νίκη πήγε στον Παλαμά με αήττητο σερί και γνώρισε 1η ήττα με 1-0 με απευθείας κόρνερ του Παπακυρίτση στο 40’ με την ήττα βέβαια να μην επηρεάζει την πρωτιά και την άνοδο της βολιώτικης ομάδας.

Με ΑΟ Σελλάνων

Ο κυριακάτικος αντίπαλος ΑΟ Σελλάνων ήταν αντίπαλος της Νίκης και πέρσι και οι κυανόλευκοι τον κέρδισαν 3 φορές(!) δυο για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών στην πορεία προς τον τελικό…

Στο πρώτο ματς για τη Γ΄ Εθνική στο Προάστιο (8/10/17) η Νίκη κέρδισε 1-2 (37΄Μετούσι-9΄αυτογκόλ Αρχοντής, 15΄Μωϋσίδης) και στον Βόλο 1-0 με πέναλτι του Μέτσε, ενώ στο Κύπελλο το ματς εκτός έδρας κρίθηκε στην παράταση (1-2) (10΄Κόντος, 25΄Κσρτσαμπάς, 119΄ Κραγιόπουλος)…

Ανακοίνωση χορηγίας ΕΨΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση για 2η χρονιά της χορηγίας από την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ.

Η ΕΨΑ από το 1924 συνεχίζει αδιάκοπα και με μεγάλη επιτυχία την πορεία της στην ελληνική αγορά. Η ΕΨΑ είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση. Η πορεία των 94 ετών έντονης παρουσίας κυρίως στη Μαγνησία, «έδεσε» το προϊόν με την περιοχή. Είναι η εταιρεία που έχει αποδείξει ότι παράγει ελληνικά αναψυκτικά, κρατώντας ψηλά και σταθερά την ποιότητα και τη γεύση τους.

Ευχαριστεί χορηγό μετακίνησης

Τον χορηγό μετακίνησης κ. Ευσταθίου ευχαρίστησε η διοίκηση της Νίκης Βόλου για τη στήριξή του και τη σεζόν 2018-19.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί τον χορηγό μετακίνησης της ομάδας μας κ. Αλέκο Ευσταθίου για τη χορηγία και στήριξή του και την σεζόν 2018-2019».

Εκδρομή στον Παλαμά

Τόσο το Blue Club, όσο και οι Blue Angels ετοιμάζουν εκδρομή προαναγγέλλοντας με ανακοινώσεις τους.

BLUE CLUB: «Δυο νίκες είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και απ’ ό,τι βλέπουμε οι ομάδες του συλλόγου μας ξεκίνησαν με σοβαρότητα τις επίσημες υποχρεώσεις. Τώρα ήρθε και η σειρά μας να δείξουμε πόσο αγαπάμε και στηρίζουμε την ομάδα μας και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι ώστε να πρωταγωνιστεί η Νίκη Βόλου παντού. Επιβάλλεται την Κυριακή να είμαστε όλοι στον Παλαμά. Κλείνουμε τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ και δηλώνουμε συμμέτοχη στην εκδρομή που διοργανώνει ο σύνδεσμός μας. Σηκωνόμαστε από τους καναπέδες και πάμε όπου κι αν παίζει η ομάδα μας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27».

BLUE ANGELS: «Ακόμα μια Κυριακή έρχεται και θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται εκτός έδρας στο γήπεδο του Παλαμά. Η παρουσία μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για να στηρίξουμε την ομάδα μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε. Για ακόμα μια φορά θα κάνουμε έδρα μας ένα ξένο γήπεδο και θα ωθήσουμε την ομάδα στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να συνεχίσει το αήττητο σερί νικών της. Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στη σελίδα του συνδέσμου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Διαρκείας μέχρι 20/10

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Νίκη Βόλου, οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου διατίθενται ακόμη έως το επόμενο παιχνίδι έδρας της ομάδας στις 20 Οκτωβρίου και πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, που θα πραγματοποιηθεί στο «Π. Μαγουλάς». Η διάθεση γίνεται από:

• Τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπισθεν του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» από 4μ.μ. έως 7μ.μ. καθημερινά.

• SAGA CAFE στη Δημητριάδος 43 τις απογευματινές ώρες.

Συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου