ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ετοιμότητα για την πρεμιέρα

σε-ετοιμότητα-για-την-πρεμιέρα-744564

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Ολυμπιακός Βόλου για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής όπου ο αποκλειστικός στόχος είναι η πρωτιά και η άνοδος και πλέον είναι έτοιμος για το Κυριακάτικο ξεκίνημα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες «αμφιβολίες» για τη συμμετοχή κάποιων παικτών…

Ο Ολυμπιακός έχει και τις εναλλακτικές λύσεις στις όποιες απουσίες έχοντας «σχεδιαστεί» για να πανηγυρίσει άνοδο στις 14 Απριλίου του 2019… ενώ και ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια με κάθε τρόπο και περιμένει τις επιτυχίες…

Ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό πρόγραμμα για ξεκίνημα αν και όπως και πέρσι ξεκινά εκτός έδρας (πέρσι στο Καρπενήσι, φέτος στην Τσαριτσάνη) και απαιτείται σοβαρότητα σε όλα τα ματς αφού δύσκολα ξεχνιέται η περσινή πρεμιέρα με ήττα από το Βελούχι! Είναι χαρακτηριστικό όμως ότι ο Ολυμπιακός Βόλου στις 7 πρώτες αγωνιστικές μόνο μια φορά θα βγει εκτός Μαγνησίας καθώς μετά την πρεμιέρα στην Τσαριτσάνη έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με Μετέωρα και Πιερικό, αντίστοιχα, στην 4η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Θησέα εκτός έδρας ενώ την 5η θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Στυλίδας στο Πανθεσσαλικό όπου θα παίξει και στην 6η αγωνιστική φιλοξενούμενος από τη Νίκη Βόλου και την 7η θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Ετσι μετά την έξοδο της πρεμιέρας 30/9 θα παίξει εκτός Μαγνησίας στις 18 Νοεμβρίου όταν θα παίξει στην Ιτέα!

Στη συνέχεια ώς το τέλος του α΄ γύρου το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων έχει ως εξής:

Ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμά του και να βλέπει όλα τα ματς με σοβαρότητα και κυρίως να μην παρατηρούνται φαινόμενα χαλαρότητας που δίνουν την εικόνα ομάδας που κάνει τα εύκολα δύσκολα!

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στην Τσαριτσάνη Λάρισας απέναντι στον Οικονόμο και ο κόσμος του ετοιμάζεται να βρεθεί εκεί για να πανηγυρίσει το καλό ξεκίνημα με τους Austrian Boys να έχουν ανακοινώσει εκδρομή περιμένοντας και την οριστική απόφαση αφού η στάση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ήταν αρνητική για μαζικές μετακινήσεις

Αγωνιστικά στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για την ετοιμότητα κάποιων παικτών που προέρχονται από τραυματισμό και εκτός από την σίγουρη απουσία του Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο, η άλλη απουσία αφορά τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ενώ ερωτηματικό είναι ως προς την ετοιμότητα ο Μπάμπης Οικονομόπουλος και ο Κώστας Φλίγκος

Οι όποιες απουσίες θα καλυφθούν πάντως από τους παίκτες που διαθέτει η ομάδα, με τον Ολυμπιακό να έχει βάθος στο ρόστερ του.

Ο Καραντώνης διαιτητής

Το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Οικονόμος-Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/9 στην Τσαριτσάνη, θα διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας, πολύ έμπειρος διαιτητής, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια ήταν στους πίνακες της Σούπερ Λιγκ, διευθύνοντας 29 παιχνίδια.

Ο Ημαθιώτης ρέφερι έχει σφυρίξει πέντε φορές στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους του Βόλου και τις τέσσερις έχουν επικρατήσει

Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης και Αναστάσιος Φράγιος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στον 4ο όμιλο (1η αγωνιστική) όλες οι διαιτησίες είναι:

Α.Ο. Σελλάνων – Στυλίδα

Θεοχάρης, Αναστασίου, Σακκάς (Θεσσαλίας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Φωκικός

Λεωνίδας Σ., Λεωνίδας Κ., Μπάλας (Τρικάλων)

Νίκη Βόλου – Θησέας Αγριάς

Μπεκιάρης, Παπαλίτσας, Κανιούρας (Καρδίτσας)

Αλμυρός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Αγγελάκης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου (Μακεδονίας)

Απόλλων Μακρυχωρίου – Πιερικός

Λαθύρης, Καλύβας, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ολυμπιακός Βόλου

Καραντώνης (Ημαθίας), Τοροσιάδης, Φράγιος (Μακεδονίας)

Αστέρας Ιτέας – Μετέωρα

Καδδάς, Κακαφώνης, Οικονόμου (Αχαΐας)

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)..

Εγγραφές στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Μετά και τον επίσημο αγιασμό συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη άρχισαν οι προπονήσεις. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ. Έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος δίπλα σε έμπειρους προπονητές Α’ κατηγορίας και να νιώσεις τη χαρά του αθλητισμού. Έλα να πάρεις μέρος σε ταξίδια, σε καμπ, σε τουρνουά, σε αθλητικές εκδηλώσεις… Οι προπονήσεις ξεκίνησαν, οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες και εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών, καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο και στους Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, Ρούμπο Νικόλαο τηλέφωνο 6932371348, Ράμμου Ιωάννα τηλέφωνο 6978189788, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031».

Και τμήμα τζούντο

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι το τμήμα τζούντο του συλλόγου έχει εγγραφεί και έχει γίνει επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Έτσι ένα ακόμη τμήμα τίθεται στην διάθεση της νεολαίας της περιοχής μας για άθληση και μύηση σε αυτό το υπέροχο ολυμπιακό άθλημα. Για εγγραφές και πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας 6996133607».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου