ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο Μπούις έφυγε… η Νίκη ξεκινάει…

ο-μπούις-έφυγε-η-νίκη-ξεκινάει-744566

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ το μυαλό της Νίκης Βόλου είναι στην Κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στο ματς με τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό, ο προπονητής που «έστησε» και «ετοίμασε» την ομάδα για να πρωταγωνιστεί …έφυγε αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι.

Ο Φάντζιο Μπούις έφυγε και με αιχμές αλλά και πάλι η ομάδα και με νέο προπονητή αναμένεται να πρωταγωνιστεί πηγαίνοντας στο Κυριακάτικο ματς με υπηρεσιακό και έχοντας πρώτο στόχο για τον πάγκο της τον Στέλιο Μανωλά…

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στη Νίκη μετά το ματς κυπέλλου με την Κέρκυρα και την αποκάλυψη ότι ο Μπούις είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας κάτι που παραδέχτηκε ο Βέλγος προπονητής που χθες έλυσε φιλικά την συνεργασία του με την ομάδα…

Τη λύση της συνεργασίας με τον Φάντζιο Μπούις αλλά και τον Ανδρέα Γεωργίου, ανακοίνωσε χθες το πρωί η Νίκη Βόλου ως εξής: «Μετά από συνάντηση του προέδρου της ΔΕ ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, κ. Νίκου Ιμεράι και του προπονητή Φάντζιο Μπούις αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Βέλγου προπονητή καθώς και του συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργίου με την ομάδα μας. Η ΔΕ ποδοσφαίρου ευχαριστεί θερμά τον Φάτζιο Μπούις και τον Ανδρέα Γεωργίου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Χθες ο Φάντζιο Μπούις και ο Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρέτησαν τους παίκτες πριν την πρωινή προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παρασκευαΐδη, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και προσωπική δήλωση Μπούις που εξήγησε τους λόγους «διαζυγίου» με την ομάδα, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες του , με ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Ιμεράι αλλά και μιλώντας για «τα κάστρα που πέφτουν εκ των έσω».

Αναλυτικά η δήλωση του Φάντζιο Μπούις: «Μετά από συνάντηση που είχα με το πρόεδρο της Δ.Ε ποδοσφαίρου κ. Νίκο Ιμεράι και εξηγώντας του την προοπτική της πρότασης που είχα, καταλήξαμε στη λύση της συνεργασίας μας, πάντα σε φιλικά πλαίσια, με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Στο διάστημα παραμονής μου στην ομάδα νιώθω ότι έδωσα τα πάντα, τόσο σε προσπάθεια όσο και σε τεχνογνωσία, ούτως ώστε η ομάδα να αλλάξει επίπεδο, τόσο οργανωτικά καθώς και αγωνιστικά και να λειτουργεί πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Η αρχή έγινε και η ΝΙΚΗ βαδίζει σε γερά και σωστά θεμέλια ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ Νίκο Ιμεράι και ζητώ δημόσια από το κόσμο της ομάδας να τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις γιατί αυτός είναι η κολόνα της ποδοσφαιρικής ΝΙΚΗΣ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, παίκτες, προπονητές, τον γενικό αρχηγό Παντελή Πρόγκνι καθώς και τους φροντιστές. Επίσης τους Γιώργο Κουτσούκη, Ακη Σουγγάρη και Κώστα Καζανίδη, πιστούς στρατιώτες της ομάδας καθώς και τον ΑΓΝΟ φίλαθλο της ΝΙΚΗΣ.

Ελπίζω κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν. Στο επανιδείν.

Με εκτίμηση Fangio Buyse

Υ. Γ. «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ»

Η επόμενη μέρα για τη Νίκη λέει πως στο Κυριακάτικο ματς πάει με υπηρεσιακό προπονητή και γυμναστή που μπορεί να είναι στο «team» του νέου προπονητή την ερχόμενη εβδομάδα!

Βασικός στόχος για τον πάγκο της Νίκης είναι ο Στέλιος Μανωλάς που είχε ξαναρθεί στην ομάδα 6/11/12 και εκτός της Νίκης έχει δουλέψει μόνο σε ΑΕΚ και ως τεχνικός στην Εθνική Ελπίδων.

Ακόμη ως άλλη λύση ακούστηκε το όνομα του Παναγιώτη Τζαναβάρα αλλά και αυτό του Νίκου Κουρμπανά που έχουν ξαναπεράσει επίσης από τη Νίκη.

Πάντως το μυαλό όλων είναι στο καλό ξεκίνημα της Νίκης την Κυριακή με τον Θησέα. Στο παιχνίδι Νίκη-Θησέας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας… Ο Μπεκιάρης έχει σφυρίξει στο παρελθόν τέσσερα παιχνίδια της Νίκης. Την περίοδο 2016-17 τις αναμετρήσεις ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη 2-0, Νίκη-Πιερικός 1-0 και Νίκη-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-1. Πέρυσι (περίοδος 2017-18) είχε «σφυρίξει» στο ματς Νίκη-Βελούχι 6-0 (3/12/2017).Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Γιώργο Παπαλίτσα και Πέτρο Κανιούρα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κουζάκης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Τα εισιτήρια για την πρεμιέρα

Τις τιμές των εισιτηρίων αλλά τον τρόπο εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Θησέα εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά: Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Θησέας Αγριάς για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2018-2019, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Γυναίκες: 5€

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους. Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής 30/09/2018.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου