ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένα ακόμη φιλικό τεστ για τον Ολυμπιακό Β.

ένα-ακόμη-φιλικό-τεστ-για-τον-ολυμπιακ-751847

Ένα ακόμη φιλικό έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που θα αγωνιστεί στη Στυλίδα με μια ακόμη ομάδα που θα τη βρει στον δρόμο του στο πρωτάθλημα (την 5η αγωνιστική). Η φιλική αναμέτρηση επρόκειτο αρχικά να διεξαχθεί στις 5.30 μ.μ., ωστόσο θα αρχίσει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 4.45 μ.μ. και ζητούμενο για τον Ολυμπιακό και σε αυτό το ματς είναι να δείξει και ανωτερότητα και σοβαρότητα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Άλλωστε και το σημερινό ματς είναι από τα φιλικά που θα αποτελέσουν κριτήριο ετοιμότητας για το πρωτάθλημα που ξεκινά στο τέλος του μήνα καθώς ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης θέλει να δει την ποιότητα της ομάδας …με ομάδες που θα έχει αντιπάλους στην πορεία πρωταθλητισμού της Γ΄ Εθνικής…

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα φιλικά με την Κ-20 του ΟΣΦΠ (2-2), έχει παίξει ως τώρα δυο φιλικά ματς με ομάδες Σούπερ Λίγκα με Άρη και Λάρισα χάνοντας 0-1 , κέρδισε τις ομάδες της Β΄ Εθνικής Απόλλωνα Λάρισας 1-0 και Ηρακλή 1-0 και εκτός έδρας έπαιξε με ομάδες της Γ΄ Εθνικής κερδίζοντας τα Μετέωρα 3-1, τον ΑΟ Σελλάνων 2-1 και χάνοντας 1-0 στον Αλμυρό, ενώ ο Βασίλης Σαχινίδης έχει σκοράρει ώς τώρα 6 φορές…

Με τη Στυλίδα σήμερα ο Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κώστα Φλίγκο, Μπάμπη Οικονομόπουλο, Αντώνη Καμπλιώνη, ενώ ανέτοιμος κρίνεται και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης.

Εκτός του Καμπλιώνη που θα επανέλθει τον Οκτώβρη…και πάλι θα προφυλαχτούν ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος για να είναι έτοιμοι στην πρόβα τζενεράλε και φυσικά στο ματς της πρεμιέρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπως και ο Φλίγκος, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο πόδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα περίπου μέρες.

Πάντως δεν θα υπάρξει τρίτο δοκιμαστικό φιλικό για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Μαξίμ Ταμπά, ο οποίος πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Περικλή Αμανατίδη για μία εβδομάδα, έδειξε μεν ορισμένα καλά στοιχεία, αλλά δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά σ’ αυτό το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφές στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήδη άρχισαν οι προπονήσεις. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ. Έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος δίπλα σε έμπειρους προπονητές Α’ κατηγορίας και να νιώσεις τη χαρά του αθλητισμού. Έλα να πάρεις μέρος σε ταξίδια, σε καμπ, σε τουρνουά, σε αθλητικές εκδηλώσεις… Οι προπονήσεις ξεκίνησαν, οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες και εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών, καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο και στους Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, Ρούμπο Νικόλαο τηλέφωνο 6932371348, Ράμμου Ιωάννα τηλέφωνο 6978189788, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031».

Υποτροφία στο ΙΕΚ Δήμητρα

Ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το ΙΕΚ Δήμητρα χαρίζει μια υποτροφία 50% για σπουδές. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Γίνε εσύ ο τυχερός που θα σπουδάσει με υποτροφία στο ΙΕΚ Δήμητρα. Ο Ολυμπιακός Βόλου χαρίζει μια υποτροφία 50% για σπουδές στο ΙΕΚ Δήμητρα. Συμπλήρωσε κι εσύ την αίτηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Λώρη 5 με Ιάσονος, 5ος όροφος καθώς και στα ΙΕΚ Δήμητρα, Φερών 65 (Old City).

Ο τυχερός θα αναδειχθεί με κλήρωση σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΙΕΚ Δήμητρα τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Δήμητρα» www.dimitra.gr τηλ. επικοινωνίας 2421038333 ή την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού Βόλου www.olympiakosvolou.com».

Και τμήμα τζούντο

Το τμήμα τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου έχει γίνει επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι το τμήμα τζούντο του συλλόγου μας έχει εγγραφεί και έχει γίνει επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Έτσι ένα ακόμη τμήμα του ιστορικού μας σωματείου τίθεται στην διάθεση της νεολαίας της περιοχής μας για άθληση και μύηση σε αυτό το υπέροχο ολυμπιακό άθλημα.

Πιστεύουμε ότι και το τμήμα τζούντο θα προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους αθλητές του και υπό την επίβλεψη του πτυχιούχου και πιστοποιημένου προπονητή και υπευθύνου του τμήματος κ. Τσόχα Σωτήρη θα φέρει στον Ολυμπιακό Βόλου και άλλες επιτυχίες που θα προστεθούν και αυτές στην πλούσια ιστορία μας.

Για εγγραφές και πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας 6996133607».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου