ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γίνεται κυριακάτικο το φιλικό

γίνεται-κυριακάτικο-το-φιλικό-757535

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αλλαγή δεδομένων υπάρχει στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Θησέα που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στην Αγριά, αλλά ένα πρόβλημα στο γήπεδο το μετέθεσε για την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. και στο Πανθεσσαλικό.

Η διοίκηση του Θησέα ενημέρωσε χθες τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και ζήτησε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης και έτσι το φιλικό θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/9 όχι στην Αγριά, αλλά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με ώρα έναρξης 18.30.

Με επίσημη ενημέρωση στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέφερε : «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η φιλική αναμέτρηση με τον Θησέα Αγριάς που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη, αναβάλλεται και μετατίθεται, για τεχνικούς λόγους, για την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Στον Ολυμπιακό, που σήμερα περιμένουν και τη συγκρότηση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής, δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό και έτσι θα περιμένει το τρίτο φιλικό με ομάδα που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα …

Οι ερυθρόλευκοι στα έως τώρα δείγματά τους με ομάδες ανώτερης κατηγορίας ήταν θετικοί αφού παρά ότι έχασαν από τον Άρη ήταν πολύ καλύτεροι ενώ κέρδισαν τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή, ενώ με ομάδες που θα βρουν απέναντί τους στο πρωτάθλημα βρήκαν τους τρόπους να επιβληθούν των Μετεώρων, ενώ του έλλειψε η καλή τελική προσπάθεια με τον Αλμυρό και ήταν το δεύτερο ματς που δεν σκόραρε…

Στο κυριακάτικο πλέον φιλικό με τον Θησέα ενδέχεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Ντέιβιντ Ναζίμ που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή. Ο Νιγηριανός μέσος υποφέρει από τενοντίτιδα και το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» έκρινε πως ο παίκτης θα πρέπει να ξεκουραστεί και επανέρχεται πάλι στις προπονήσεις , ενώ ο Αντώνης Καμπλιώνης δείχνει βελτίωση και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση πιο σύντομα από τους αρχικούς υπολογισμούς αλλά όχι πριν το τέλος του μήνα.

Επίσης από προχθές υπό δοκιμή είναι στις προπονήσεις και από το μικροσκόπιο του Περικλή Αμανατίδη περνά ο 23χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός Μαξίμ Ταμπά που έπαιξε στη γαλλική U.S. Roye, στη βουλγαρική Μπάνσκο και την περίοδο 2016-17 φόρεσε για λίγο την φανέλα του Εορδαϊκού, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου