ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιπλέον ενίσχυση με Κότο και Πίσπα

επιπλέον-ενίσχυση-με-κότο-και-πίσπα-761187

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τον 30χρονο Ισπανό εξτρέμ Κάρλες Κότο και τον 20χρονο επιθετικό Σωτήρη Πίσπα από τον Παναθηναϊκό απέκτησε η ΠΑΕ Βόλος που ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League ενισχύεται περισσότερο και σήμερα έχει ένα ακόμη δυνατό τεστ με τη Δόξα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης…

Ο Ισπανός Κότο έχει πολλές ευρωπαϊκές εμπειρίες και θητεία στην Κύπρο, ενώ ο Πίσπας που ξεκίνησε από τον Φοίβο Βάρης έρχεται στον Βόλο έχοντας ήδη 9 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και 5 στο Κύπελλο με τον ΠΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση των δυο παικτών: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού Κάρλες Κότο και του Σωτήρη Πίσπα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Κάρλες Κότο είναι 30 χρόνων (11/2/1988) και αγωνιζόταν στην ισπανική Ράγιο Μαχαδεόντα με την οποία κέρδισε την άνοδο στη Segunda B Division. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Μουσκρούν, Σεβίγια Ατλέτικο, Μπενιντόρμ, Ανόρθωση, Διναμό Τιφλίδας, Εθνικό Αχνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος, είναι 20 χρόνων (8/1/1998) αγωνίζεται στην επίθεση και ξεκίνησε την καριέρα τους στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τα δυο προηγούμενα χρόνια, ο Πίσπας αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώνοντας ένα γκολ».

Σήμερα με Δόξα

Σήμερα Σάββατο 1/9 στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, η ΠΑΕ Βόλος υποδέχεται τη Δόξα Δράμας σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Σημειωτέον, τόσο για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας όσο και απλών εισιτηρίων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Τα διαρκείας

Από την ΠΑΕ Βόλος γίνεται γνωστό προς τα μέλη της ομάδας πως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες να τα αποκτήσουν ενώ με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος «καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και όλης της Μαγνησίας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος, στηρίζω την προσπάθεια, συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή. Ώστε…Ολοι ΜΑΖΙ να γράψουμε την Ιστορία».

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Δημιουργεί ακαδημίες

Στη δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου προχωρεί η ΠΑΕ Βόλος με τον Δ. Κλόντζα να είναι υπεύθυνος και να περιμένει ανταπόκριση ενώ η δημιουργία υποδομών θα είναι κάτι ξεχωριστό από την ομάδα Κ-19 που θα ξεκινήσει προετοιμασία την ερχόμενη εβδομάδα με προπονητή τον Δ. Κόφφα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τις ακαδημίες: «Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα λειτουργήσει φέτος με τμήματα γεννηθέντες 2009, 2010, 2011, 2012.

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα πραγματοποιούνται από καταξιωμένους διπλωματούχους προπονητές, υπό την επίβλεψη του Ισπανού τεχνικού της ομάδας Χουάν Φεράντο, ενώ θα υπάρχει δωρεάν επιστημονική υποστήριξη από παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο.

Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Εμπιστεύσου τους πρωταθλητές και κάνε το όνειρο του παιδιού σου πραγματικότητα!!

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (09:00-13:00 και 18:00-20:00)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου