ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για ένα ακόμη θετικό «δείγμα»

για-ένα-ακόμη-θετικό-δείγμα-761259

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για ένα ακόμη θετικό δείγμα 23 μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί σήμερα στις 7 το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου στο 6ο φετινό φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας …

Αντίπαλος των ερυθρόλευκων σήμερα στο Πανθεσσαλικό είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης με νέα και δυνατή ομάδα που επιστρέφοντας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έκανε και 19 μεταγραφές μεταξύ των οποίων οι Περόνε, Μουμίν, Καλτσάς, Μενδρινός, Κούσας, Τσίπρας, Ντούνης, Κανακούδης, Χιντζίδης κ.ά.

Ο Ολυμπιακός Β. στα έως τώρα δείγματά του με ομάδες ανώτερης κατηγορίας ήταν κάτι παραπάνω από θετικός αφού παρ΄ ότι έχασε από τον Άρη ήταν πολύ καλύτερος ενώ κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ με ομάδες που θα βρει απέναντί του στο πρωτάθλημα βρήκε τους τρόπους να επιβληθεί των Μετεώρων, ενώ του έλλειψε η καλή τελική προσπάθεια με τον Αλμυρό και ήταν το δεύτερο ματς που δεν σκόραρε… ενώ σήμερα έστω και σε φιλικό η ομάδα έχει στόχο να δείξει και πάλι στον κόσμο της τα πολύ καλά φετινά της στοιχεία …

Έτσι σήμερα στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό οι «ερυθρόλευκοι» που δείχνουν να έχουν εκτός από ποιότητα παικτών πληρότητα και ομοιογένεια περιμένουν αρκετό κόσμο και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου όρισε το εισιτήριο εισόδου στα 7 ευρώ ενώ στη σχετική ανακοίνωση του φιλικού αναφέρει: «Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 19:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

-Τιμή εισόδου 7€.

-Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσοι φίλαθλοι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα, θα πρέπει να εισέλθουν αποκλειστικά από την 3η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργεί εκδοτήριο.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειάς τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18:00. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!».

Αγωνιστικά στο σημερινό φιλικό ίσως επιστρέψει και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος που έλειψε από τα τρία προηγούμενα, ενώ συνεχίζει να υπάρχει η απουσία του τραυματία Αντώνη Καμπλιώνη που πάντως ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα.

Μέχρι το πρωτάθλημα η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου περιμένει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία: Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00, Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00, Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00 και Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι τα GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ, τα SILVER στα 80 ευρώ και τα FANS, LADIES και JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

2/9 αρχίζει η ακαδημία

Αύριο 2 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ολυμπιακός ανανέωσε την συνεργασία της με τους προπονητές κ.κ. Αγραφιώτη Φώτιο, Γάκια Κωνσταντίνο, Δενελάβα Νικόλαο και Καψιώτη Χρήστο και ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου κ. Σταμπουλή Σταύρο, ο οποίος με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα συμβάλλει στην αρτιότερη οργάνωση και πρόοδο της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Επίσης αποφάσισε τη δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων και για τον σκοπό αυτό ήρθε σε συμφωνία με τον διπλωματούχο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Φούτρη Ελευθέριο.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει και το πρόγραμμα για κάθε μία από τις «μικρές» ομάδες του συλλόγου στις εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά.

Στα τμήματα υποδομής θα εγγράφονται παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2004 έως και το 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6951668494 κ. Αγραφιώτης Φώτης και 6983500671 κ. Σταμπουλής Σταύρος.

«Πρώτη» της ακαδημίας μπάσκετ

Αρχίζει από σήμερα η χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Σήμερα Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ το πρώτο φετινό μας ραντεβού. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ. Έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος δίπλα σε έμπειρους προπονητές Α’ κατηγορίας και να νιώσεις τη χαρά του αθλητισμού. Έλα να πάρεις μέρος σε ταξίδια, σε καμπ, σε τουρνουά, σε αθλητικές εκδηλώσεις… Πληροφορίες και εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών, καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Λώρη 1 και Ιάσωνος στον 5ο όροφο και στους Ζάκο Σαχίνη τηλέφωνο 6907178800, Ρούμπο Νικόλαο τηλέφωνο 6932371348 Ράμμου Ιωάννα τηλέφωνο 6978189788, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031».

Σε προετοιμασία το βόλεϊ

Σε έντονους προπονητικά ρυθμούς και σε εξαιρετικό κλίμα, ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937.

Οι ερυθρόλευκες με ιδιαίτερο ζήλο και διάθεση δουλεύουν σε καθημερινή βάση υπό την καθοδήγηση του κ. Κουτσογιάννη Μαρίνου, προκειμένου να είναι έτοιμες αγωνιστικά για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ 2018-2019.

«Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν και η ακαδημία βόλεϊ του Συλλόγου στην πόλη μας που έχει αποδείξει ότι αγαπάει και υποστηρίζει το ερασιτεχνικό βόλεϊ. Στόχος μας είναι τα τμήματα υποδομής να καταξιωθούν στη συνείδηση των αθλητριών και των οικογενειών τους τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, συνεισφέροντας με ουσιαστικό τρόπο στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές 697 437 3947».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου