ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με το καλό πρόσωπο στη συνέχεια

με-το-καλό-πρόσωπο-στη-συνέχεια-762269

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ως μια κακή παρένθεση που έκλεισε… θεωρούν στη Νίκη Βόλου το προχθεσινό φιλικό με τα Μετέωρα (3-3) αφού όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι πρέπει πλέον στο γήπεδο να δείχνουν το καλό πρόσωπο και ενός συνόλου που βλέπει με σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια…

Οι προκλήσεις για τη Νίκη που φέτος κτίζεται για να πρωταγωνιστεί είναι πολλές και εκτός του πρωταθλήματος η ομάδα του Φάντζιο Μπούις πιο πριν και πλήρης …θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ τον αντίπαλό της θα τον μάθει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η Νίκη Βόλου μετά την πρόκριση την περασμένη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα επί του Μακεδονικού Φούφα στα πέναλτι βρέθηκε ανάμεσα στις 10 τυχερές ομάδες που πήραν την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς αγώνα και έτσι οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση του θεσμού μία ομάδα της Football League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όλοι οι αγώνες της 3ης φάσης θα οριστούν στις 16 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. και θα διασταυρωθούν οι ομάδες που πέρασαν από τις πρώτες δύο φάσεις με αυτές της Football League. Σύμφωνα με την προκήρυξη οι αγώνες θα γίνουν στις έδρες των πρώτων.

Η φετινή Νίκη Βόλου που έχει στόχο την άνοδο δεν μένει σίγουρα σε μια όχι καλή εμφάνιση σε φιλικό τεστ από το οποίο βγαίνουν συμπεράσματα πάνω σε δοκιμές, αλλά θέλει να «σβήσει» αυτή την κακή εικόνα που δημιουργήθηκε στο φίλαθλο κόσμο πολύ πριν το πρωτάθλημα το ξεκίνημα του οποίου τοποθετείται στις 23 Σεπτέμβρη.

Μεθαύριο Κυριακή στις 18.00 μάλιστα έχει ένα ακόμη φιλικό στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Εναρξη προπονήσεων για τις ακαδημίες

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές κ.κ. Παρασκευαίδης Γιώργος, Σκουφογιάννης Νίκος, Κοντοβάς Χρήστος και Κατσαμόρας Θεόδωρος περιμένουν όλα τα παιδιά της Μαγνησίας που ενδιαφέρονται να έρθουν να προπονηθούν για 2-3 μέρες και κατόπιν αν θέλουν να εγγραφούν στην ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγαρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και αυτή τη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής κ. Fangio Buyse.

Τα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στην οδό Μαιάνδρου 14 είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-14:00 & 17:15-20:15 για τις εγγραφές στην γραμματεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου και την κ.Βούλα Τσιάνου και τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Σάββα Παυλίδη.

Εγγραφή 25 ευρώ (στην τιμή της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται και πλήρης στολή για όλα τα παιδιά).

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ (με τον μήνα Σεπτέμβριο να είναι στα 20€).

Στη Νίκη ευελπιστούν ότι την επόμενη χρονιά μετά την έγκριση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας του κονδυλίου για την αναμόρφωση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» τα παιδιά του συλλόγου θα έχουν τις εγκαταστάσεις που τους αξίζουν. Να σημειωθεί ότι επειδή δεν έχουν επιστρέψει πολλά παιδιά ακόμη από τις καλοκαιρινές τους διακοπές παρ’ ότι οι ακαδημίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα ο Αγιασμός θα τελεστεί τις επόμενες ημέρες.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους αθλητές κι αθλήτριες του συλλόγου που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ εξέδωσε η Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση: « Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την επιτυχία αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, που εισάγονται στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας.

Ο αθλητισμός και η παιδεία, η πνευματική και σωματική μόρφωση μπορούν να συμβαδίσουν όταν υπάρχει ο σωστός προγραμματισμός και οι αθλητές κι αθλήτριες του Συλλόγου αποδεικνύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Φέτος, την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πέτυχαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες (ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ):

Ανδρεόγλου Μάριος (Μπάσκετ) ΣΜΑ

Βούτση Παναγιώτα (Μπάσκετ) Διατροφολογία Καρδίτσα

Γούργου Μαρία (Στίβος) Ιατρικά Εργαστήρια Λάρισα

Κανάκης Γιάννης (Πόλο) Εφαρμοσμένη Πληροφορική Κέρκυρα

Κονιστή Άννα(Βόλεϊ) Εργοθεραπεία Αθήνα

Κουκουτής Θεόδωρος (Ποδόσφαιρο) Λογιστική Χρηματοοικονομικά Καβάλα

Κουτσούκης Ιωάννης (Ποδόσφαιρο) Οικονομικές Επιστήμες Βόλος

Παναγιώτου Κώστας (Μπάσκετ) ΤΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Χαλκίδα

Πανιόπουλος Φίλιππος (Μπάσκετ) ΤΕΙ Μηχανολόγων Μηχανικών Λάρισα

Παπαδόπουλος Κλεομένης (Μπάσκετ) ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Μηχανικών Λαμία

Ράπτης Ευάγγελος (Ποδόσφαιρο) ΤΕΦΑΑ Τρίκαλα

Ρουσιωτης Βασίλης (Μπάσκετ) Μεσογειακών Σπουδών Ρόδος

Στασινός Αλκιβιάδης (Στίβος) Ψυχολογία Θεσσαλονίκη

Τσιανάκας Αλέξανδρος (Ποδόσφαιρο) Πολιτικών Επιστημών Κομοτηνή

Χαλκιά Ναταλία (Βόλεϊ) Οικονομικό Βόλος.

Εγγραφές στα τμήματα βόλεϊ

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα βόλεϊ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα ακαδημιών για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και τα τμήματα γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων Α’, παγκορασίδων Β’, παγκορασίδων Γ’ καθώς και το τμήμα ενηλίκων. «Έλα στην παρέα μας να παίξεις….να μάθεις….και να διασκεδάσεις!!!». Υπεύθυνοι προπονητές ακαδημιών Μπουμπούκη Σοφία 6974669731, Καζοπίδου Βάσω 6974373947, έφορος ακαδημιών Στέλιος Κολόζος 6934599741. Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου στη Μαιάνδρου και στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου