ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο φιλικό αύριο για συμπεράσματα

νέο-φιλικό-αύριο-για-συμπεράσματα-767481

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι δίνει αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου που στις 19.30 της Κυριακής 26/8 στο Πανθεσσαλικό θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας, μια ακόμη ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον Ολυμπιακό Βόλου το αυριανό φιλικό είναι ένα ακόμη δυνατό τεστ ένα μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας και ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με την τεχνική ηγεσία να βγάζει συμπεράσματα και να περιμένει τη σταδιακή βελτίωση αφού η ομάδα θέλει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για …μόνο νίκες… από τις 23 Σεπτέμβρη στο νέο ξεκίνημα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα ώς τώρα και μέσα σε λίγες μέρες ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης «είδε» τους παίκτες του να έχουν την επιθυμητή διάθεση και προσπάθεια για το καλύτερο, απέναντι μάλιστα σε διαφορετικών κατηγοριών αντιπάλους (Άρη και Μετέωρα), ενώ θετικό είναι και ότι την περασμένη Κυριακή ο κόσμος έδειχνε ικανοποιημένος από την γενική εικόνα της ομάδας.

Αύριο στις 7.30 μ.μ. οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λάρισας στο 4ο φετινό φιλικό μετά το 2-2 με την Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς , το 0-1 με τον Άρη και τη νίκη 3-1 εκτός έδρας με τα Μετέωρα.

Ενώ υπάρχει η πιθανότητα να «προφυλαχτεί» προληπτικά ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Άρη, αναμένεται να αγωνιστεί ο Νίκος Μπουτζίκος που επίσης δεν έπαιξε στο ματς με τα Μετέωρα, ενώ σίγουρα εκτός αγωνιστικής δράσης για καιρό ακόμη θα παραμείνει ο τραυματίας Αντώνης Καμπλιώνης όπως και ο στρατευμένος Διβανές.

Για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας η διοίκηση του Ολυμπιακού μείωσε και το εισιτήριο από τα 10 στα 7 ευρώ και σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στις 19:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

-Τιμή εισόδου 7€.

-Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

-Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειάς τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18:30. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!».

Ο Ολυμπιακός εκτός από το αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία (Football League), θα αγωνιστεί και την Τετάρτη 29/8 με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Ανανέωσαν 4 στο μπάσκετ

Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που φέτος, ως γνωστόν, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι η Διοίκηση του συλλόγου, εκτιμώντας την τεράστια προσφορά τους στην άνοδο της ομάδας, αποφάσισε ν’ ανανεώσει τη συνεργασία της και τη νέα χρονιά με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτριο Μπόγδανο, Ίλτσογλου Θεόδωρο, Αναστασόπουλο Λεωνίδα και Σκαμάγκα Σταμάτη. Και οι τέσσερις παίκτες είναι έμπειροι κι εγνωσμένης αξίας και αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, στη νέα πρόκληση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, σε άμεση συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, χτίζει με σταθερά βήματα το μέλλον της ομάδας.

Τις προσεχείς μέρες, αναμένονται νέες ανακοινώσεις οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει δυνατός και πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα. Τιμά το παρελθόν του και σχεδιάζει με προσεκτικές κινήσεις ένα καλύτερο αύριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου