ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου η Νίκη

σε-ρυθμούς-κυπέλλου-η-νίκη-768888

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αντίστροφα μετρά πλέον η Νίκη Βόλου για το πρώτο επίσημο ματς της περιόδου 2018 -΄19 που είναι για το Κύπελλο Ελλάδος μεθαύριο Κυριακή 26 Αυγούστου.

76 μέρες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος η Νίκη είναι έτοιμη για το νέο Κύπελλο Ελλάδος και με μια νέα ομάδα που φτιάχνεται για να πρωταγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ξεκινά σε έναν μήνα, μεθαύριο Κυριακή στις 5μ.μ. θα αγωνιστεί στην Πτολεμαΐδα φιλοξενούμενη από τον Μακεδονικό Φούφα.

Ο προπονητής της Νίκης Φάντζιο Μπούις ετοιμάζει τα πλάνα του για την Κυριακή έχοντας κάποιες «αναγκαστικές», αλλά σημαντικές απουσίες, καθώς θα λείψουν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Μάνος Αποστολίδης, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης και Λόρι Κέρι που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μετά την 1η Σεπτέμβρη και ο παλιός Χρήστος Τζιώρας που είναι ανέτοιμος προερχόμενος από τραυματισμό.

Αμφίβολος ήταν και ο Κρίς Μακενγκό που είναι πρώτη φορά που αγωνίζεται στην Ελλάδα και αναμενόταν η μπλε κάρτα από τη Σλοβενική Ομοσπονδία, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες ο Πορτογάλος Φάμπιο Ταβάρες που πέρσι αγωνιζόταν στη Ρόδο, οι Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Έρβιστ Μετούσι που ήταν πέρσι στον ΑΟ Σελλάνων, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος που ήταν στην Αμαλιάδα, ο Γιάννης Δωματάς που ήταν στον Εθνικό, ο Τάσος Καντούτσης που ήταν στην Καλαμάτα, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Παπαδόπουλος αφού η κυπριακή ομοσπονδία απέστειλε έγκαιρα την μπλε κάρτα του.

Επίσης στη διάθεση του Φαντζιο Μπούις είναι και οι Τασιάς, Καρτσαμπάς, Μέτσε, Ιορδανίδης, Παπαδήμας, Αναστασίου, Λάιος, Ματθαίου, Βουρδάκης, Σιώμος, Κουτσούκης, Ντινιωτάκης και Χριστίδης και όσοι είναι στην αποστολή θα διανυκτερεύσουν αύριο Σάββατο στην Πτολεμαΐδα πριν το κυριακάτικο πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι.

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2018 -’19 και συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11π.μ. – 2μ.μ. & 5.15μ.μ. – 8.15μ.μ., από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

Σε λειτουργία το e-shop

Σε λειτουργία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επιστρέφει ανανεωμένο με όλα τα νέα προϊόντα της ομάδας μας. Πλέον οι φίλοι της Νίκης Βόλου, όπου και αν βρίσκονται, θα μπορούν μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας μας στην σελίδα www.nikifc.gr να αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ πάντα με το σήμα της Νίκης Βόλου και φυσικά με την υπογραφή της Errea Sport, της εταιρίας που θα ντύνει την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Στις επιλογές σύντομα θα προστεθούν αξεσουάρ γηπέδου όπως κασκόλ της ομάδας μας αλλά και αναμνηστικά (κούπες, μπρελόκ κ.λπ.). info: [email protected] & www.facebook.com/fcniki».

3/9 η «πρώτη» της ακαδημίας

Την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου έκανε γνωστή η Δ.Ε. των κυανόλευκων, με την έναρξη των προπονήσεων για φέτος να ορίζεται στις 3 Σεπτεμβρίου. Σε ανακοίνωση των κυανόλευκων τονίζεται : «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών αλλά και το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών ποδοσφαίρου, από τους παρακάτω έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, ανά ημέρα και ώρα ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας Φάντζιο Μπούις.

Τα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στην οδό Μαιάνδρου 14 και είναι ανοιχτά από 11:00-14:00 & 17:15-20:15 Δευτέρα έως Παρασκευή για την έγκαιρη εγγραφή των παιδιών. Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα:

Εγγραφή 25 ευρώ. Στην τιμή της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται και πλήρης στολή για όλα τα παιδιά.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€, με τον μήνα Σεπτέμβριο να είναι στα 20€. Εναρξη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Προπονητές των τμημάτων: 2003 -’04, 2005 -’06, 2010 -’11 (Γιώργος Παρασκευαΐδης), 2007 (Χρήστος Κοντοβάς), 2008 -’09 και Γυναικών (Νίκος Σκουφογιάννης), 2011 -’13 και Κορίτσια (Θοδωρής Κατσαμόρας)».

Επίσης αποφασίστηκε η επιστροφή… του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης, το οποίο θα λάβει μέρος από φέτος και πάλι στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Εγγραφές στο τμήμα στίβου

Αρχίζουν οι εγγραφές στο τμήμα στίβου της Νίκης και σε ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» αναφέρονται πως «γραμματεία και προπονητές θα βρίσκονται από τη Δευτέρα 27/8 και ώρες 18:00 – 21:00 καθημερινά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα γραφεία του τμήματος να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους, για το πρόγραμμα των τμημάτων και να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς.

Επίσης οι συμβαλλόμενοι των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα τους υπεύθυνους του τμήματος, για να καταχωρηθούν οι θέσεις, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία δημιουργίας των τμημάτων και να αποφευχθούν λύσεις τελευταίας στιγμής.

Η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς 2018 -2019 θα ξεκινήσει για όλα τα τμήματα των ακαδημιών καθώς και της αγωνιστικής μας ομάδα τη Δευτέρα 3/9/18.

Τηλ. επικοινωνίας:

Γραφεία τμήματος 24210-91560,

Παρασκευόπουλος Παύλος 6972817413,

Βλαχάβας Αποστόλης 6958456667,

Κολλυμένου Βάσω 6973013776,

Αηδονίδου Δήμητρα 6972715616,

Σκουριά Ελένη 6977261095».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου