ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείχνει να έχει τις λύσεις

δείχνει-να-έχει-τις-λύσεις-768900

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Θετική φαίνεται μέχρι στιγμής η εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου στα φιλικά παιχνίδια παρ΄ότι είναι αρκετά νωρίς αφού η ομάδα θέλει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για …μόνο νίκες… από τις 23 Σεπτέμβρη στο νέο ξεκίνημα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το θετικό πάντως για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ότι έναν μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας και έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δείχνει να έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης…

Στα φιλικά με τον Άρη και τα Μετέωρα, ο Ολυμπιακός αρχικά έδειξε καλύτερος και σε καμία περίπτωση δεν άφησε να φανεί η διαφορά κατηγοριών, ενώ απέναντι σε μια ομάδα που θα τη συναντήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, οι ερυθρόλευκοι εκτός του ότι ήταν ανώτεροι σε όλα από τους αντιπάλους έδειξαν πως μπορούν να βρίσκουν τις λύσεις απέναντι σε ομάδες που «κλείνονται» και ποντάρουν και στη δύναμη!

Πολλές πάσες, λίγα λάθη, αλληλοκάλυψη, αγωνιστική πειθαρχία και διαρκή προσπάθεια είναι μερικά από τα στοιχεία του φετινού Ολυμπιακού με τον Περικλή Αμανατίδη να βγάζει συμπεράσματα και να περιμένει περισσότερα στη συνέχεια και κυρίως καλύτερη παρουσία και απέναντι σε μικρότερους αντίπαλους που όμως μπορεί να δυσκολεύουν περισσότερο παίζοντας αντιποδόσφαιρο!

Ένα ακόμη από τα θετικά του φετινού Ολυμπιακού όπως φαίνεται είναι εκτός από την ποιότητα και η πληρότητα σε όλες τις θέσεις καθώς πέρα από την απουσία των περσινών Καμπλιώνη που είναι τραυματίας και Διβανέ που είναι στρατευμένος ..υπάρχει βάθος με παίκτες που ήρθαν για την 11άδα να δίνουν «μάχη» για αυτό …και πιστεύεται ότι ο ανταγωνισμός θα είναι υπέρ του συνόλου…

Κυριακή με Απόλλωνα Λάρισας

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του τώρα ένα νέο φιλικό μεθαύριο Κυριακή στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο ομάδα ανώτερης κατηγορίας τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία (Football League).Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος που είχε ένα μικροτραυματισμό… στο ματς με τον Αρη δεν αγωνίστηκε προληπτικά με τα Μετέωρα όπως κι ο Νίκος Μπουτζίκος με τους δυο παίκτες πάντως να είναι πλέον έτοιμοι για το κυριακάτικο νέο φιλικό.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωπου του Ολυμπιακού από τον ρυθμό διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2018 -΄19. Η διοίκηση έχει δώσει όραμα στον κόσμο και εκείνος ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βλέποντας ότι γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

– Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

– Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος)-πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-13.00.

– Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Γραφεία στο κέντρο

Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ανήγγειλε και την έναρξη λειτουργίας των γραφείων του συλλόγου, στο κέντρο του Βόλου (Λώρη και Ιάσονος, στον 5ο όροφο), ενημερώνοντας παράλληλα το φίλαθλο κοινό για τις ώρες λειτουργίας τους, αλλά και τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται εκεί και θα αφορούν σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Από τα γραφεία του συλλόγου θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2018-2019 όλων των τμημάτων, θα γίνονται εγγραφές νέων μελών όπως και οι ανανεώσεις συνδρομών των παλαιών μελών. Τα γραφεία θα λειτουργούν σε πρώτη φάση κατά τις ώρες 10π.μ.-12μ. και 6μ.μ.- 8μ.μ. Εκεί διατίθενται εισιτήρια διαρκείας όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού και φυσικά και του ποδοσφαίρου.

Εγγραφές στο τμήμα μπάσκετ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2003 έως 2010. Αυτές γίνονται καθημερινά από 10 π.μ-12μ.και 6-8 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου (Λώρη 1 με Ιάσονος, 5ο όροφος) στον υπεύθυνο κ. Ζάκο Σαχίνη (τηλ. 6907178800), καθώς και στα τηλέφωνα 6978189788 και 6945411031. Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου