ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείγμα δυναμικής του Ολυμπιακού

δείγμα-δυναμικής-του-ολυμπιακού-793957

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ένα ακόμη δείγμα της δυναμικής του Ολυμπιακού Βόλου ήταν η χθεσινή εκδήλωση που αφορούσε στην πρώτη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων …και ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες εκδηλώσεις (γενική συνέλευση και παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας) όπου φάνηκαν η συσπείρωση του κόσμου, η εμπιστοσύνη που δείχνει στην διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός και η πίστη που υπάρχει ότι πλέον όλα «δουλεύουν» σωστά …και με στόχο να επαναφέρουν την ερυθρόλευκη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση έγινε στο κέντρο εκδηλώσεων «Φίλια Γη» στον δρόμο προς την Άλλη Μεριά και οι πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού εκτός του ότι ενθουσιάστηκαν με την οργάνωση της ομάδας είχαν και την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τον γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του, ενώ το «παρών» έδωσαν αρκετοί φορείς της πόλης με επικεφαλής τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο, ενώ έκπληξη ήταν η παρουσία του Ανδρέα Πάτση.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

Γιακουμής Αστέριος (3/5/1988) Τερματοφύλακας που ήρθε από Σπάρτη.

Παλιούρας Κώστας (8/5/1988) Τερματοφύλακας που ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαγνησιακό και πέρσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Λακωνία.

Μαργαρίτης Θανάσης (17/3/1997) Δεξιός μπακ από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Μπουτζίκος Νίκος (16/9/1989) Αριστερός μπακ που είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και το 2015 στη Football League και τώρα ήρθε από Παναχαϊκή.

Λεάντρο Πίντο (24/1/1994) Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός …από τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Οικονομόπουλος Μπάμπης (9/1/1991) Αμυντικό χαφ που παίζει και στο κέντρο της άμυνας και ήρθε από Σπάρτη.

Ναζίμ Ντέιβιντ (7/11/1996) Νιγηριανός μέσος που την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Καναβός Θανάσης (9/6/1997) Βολιώτης μέσος που είχε συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Ζγκούρη Αντώνης – Ρόντιον (14/3/1988) Μεσοεπιθετικός, γνωστός από Αιγινιακό και Τρίκαλα.

Λώττας Αριστείδης (16/9/1988) Επιτελικός μέσος που πέρσι έπαιξε σε Άρη.

Φλίγκος Κώστας (19/10/1985) Φορ που επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου, που έκανε κι αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά, στον Γ.Σ. Αλμυρού.

Σαχινίδης Βασίλης (20/1/1986) Επιθετικός που τελευταία αγωνίζονταν στα Τρίκαλα.

Νέο πρόσωπο στην επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι και ο Περικλής Αμανατίδης που είναι ο προπονητής που επιλέχτηκε και εγγυάται να οδηγήσει την ερυθρόλευκη ομάδα τη νέα χρονιά προς την άνοδο.

Και βέβαια ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εγγύηση από την παλιά αφού έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Κόκας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Ζάχος και ο επιθετικός Μπέικος και μένουν 1-2 ακόμη προσθήκες του ρόστερ που έχει μόνο στόχο την άνοδο.

Επίσης από καιρό έχει ανακοινωθεί η συνεργασία της με την εταιρία αθλητικών ειδών «Zeus», τα ρούχα της οποίας θα φορούν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και οι φροντιστές την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ μέγας χορηγός είναι η ελβετική εταιρεία νερού ΙΑΜΑ.

Το σύνθημα από όλους στη χθεσινή βραδιά ήταν η ΑΝΟΔΟΣ….και το επόμενο ραντεβού κλείστηκε για την Δευτέρα στο ΕΑΚ στον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου