ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ενδιαφέρον στην επόμενη εκδήλωση

το-ενδιαφέρον-στην-επόμενη-εκδήλωση-797680

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην επόμενη εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό Βόλου προετοιμάζοντας μια γιορτή για τον κόσμο και θα είναι και αυτή μια συγκέντρωση συσπείρωσης ενώ το ενδιαφέρον θα στραφεί στην παρουσίαση όλων των νέων παικτών, των νέων εμφανίσεων από την αθλητική εταιρεία «Zeus» αλλά και του μεγάλου χορηγού!

Ο Ολυμπιακός ώς τώρα με τις μεταγραφές που έχει κάνει δείχνει «δυνατός» με πληρότητα σε όλες τις γραμμές καθώς έχουν αποκτηθεί οι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, ο δεξιός μπακ Μαργαρίτης, ο αριστερός μπακ Μπουτζίκος, ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο, οι μέσοι Οικονομόπουλος, Καναβός, ο Νιγηριανός Ναζίμ αλλα και ο επιτελικός Λώττας , και οι επιθετικοί Ζγκούρη, Φλίγκος και Σαχινίδης, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Κόκας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Ζάχος και ο επιθετικός Μπέικος και μένουν 1-2 ακόμη προσθήκες του ρόστερ που έχει μόνο στόχο την άνοδο.

Έτσι στην εκδήλωση της ερχομένης Τετάρτης αναμένεται να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά ο ενθουσιασμός του κόσμου με την διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακού να ανακοινώνει τη νέα ερυθρόλευκη γιορτή ως εξής: «Μια ακόμη εκδήλωση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου αυτή τη φορά να παρουσιάσει τον μεγάλο του χορηγό, τις νέες του εμφανίσεις και τα νέα του ποδοσφαιρικά αποκτήματα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο κέντρο εκδηλώσεων «Φίλια Γη», στις 21.00, στο δρόμο προς την Άλλη Μεριά, η βραδιά θα είναι βολιώτικη, θα είναι Ολυμπιακή και θα έχει μαζί της τον γνωστό καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με Κρητικό και όχι μόνο γλέντι. Την Τετάρτη 18 Ιουλίου, γιορτάστε μετον Ολυμπιακό Βόλου και τον Μανώλη Κονταρό στο «Φίλια Γη». Ολυμπιακός Βόλου… για πάντα Γιορτάστε μαζί μας. Τιμή εισόδου 10 ευρώ».

Ανταπόκριση για τα διαρκείας

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση από τους φιλάθλους για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου κάτι που δίνει επιπλέον δύναμη στα άτομα της διοίκησης και την εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου, προκειμένου να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά την προσπάθεια επιστροφής του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κόσμος «διψά» να δει και πάλι την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου αφουγκράστηκε το αίτημα των φιλάθλων για προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και φρόντισε έτσι ώστε τις κάρτες να μπορούν να τις προμηθευτούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας.

Ήδη η ανταπόκριση για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγάλη και εκτιμάται πως θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Θυμίζουμε πως υπάρχουν πέντε κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Ο κόσμος έδειξε από την πρώτη μέρα την έμπρακτη στήριξή του και με τα εισιτήρια διαρκείας και επίσης θετικό είναι ότι ο Ολυμπιακός αποκτά και νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο και θα είναι πολύ σύντομα έτοιμα, για να μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας, να γράφεται μέλος, να καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές του και γενικά να είναι σε πιο άμεση επικοινωνία με τον σύλλογο.

Αύγουστο τα φιλικά

Τα δυνατά φιλικά που υποσχέθηκαν στον Ολυμπιακό Βόλου φαίνεται πως θα είναι πραγματικότητα τον ερχόμενο Αύγουστο και όταν η ομάδα επιστρέψει στον Βόλο έχοντας κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού υλοποιώντας ώς τώρα ό,τι έχει υποσχεθεί σχετικά με την ομάδα που θα πρωταγωνιστεί έχει ανακοινώσει κάποια φιλικά ενώ εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και άλλα με το πρώτο να γίνεται την Κυριακή 12 Αυγούστου στο Βόλο με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός που ξεκινά προετοιμασία στον Βόλο 23/7, στις 30 Ιουλίου «ανεβαίνει» στο Ελατοχώρι όπου θα παραμείνει έως τις 9 Αυγούστου και μετά από ένα ρεπό οι ερυθρόλευκοι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό με τον Άρη. Ένα ακόμη φιλικό τον Αύγουστο θα γίνει στην πρώτη διακοπή της Σούπερ Λίγκας και αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός Πειραιά ή η Λάρισα.

Επίσης φιλικά του Αυγούστου που έκλεισε και έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική , στις 26 Αυγούστου στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, και 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή.

Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου έχει κλείσει και σύντομα θα ανακοινώνει κι άλλα φιλικά εκτός από αυτά με ομάδες της Σούπερ Λίγκας, και με ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας , ο ΓΣ Αλμυρού και οι επίσης νεοφώτιστοι στην κατηγορία Ύπατος και η Στυλίδα φιλικά που ίσως για τον προπονητή χρειάζονται περισσότερο από τα μεγάλα.

Ο Ολυμπιακός εύχεται

«H Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου συγχαίρουν τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νίκο Μπουτζίκο για το νέο μέλος της οικογένειάς του αφού η σύζυγος του Αφροδίτη έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Να σας ζήσει και να το δείτε ευτυχισμένο και όπως επιθυμείτε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου