ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζει και ο Αλέκος Αναστασίου

συνεχίζει-και-ο-αλέκος-αναστασίου-811904

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνέχεια στις ανανεώσεις έδωσε και χθες η Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να ανακοινώνουν επίσημα την παραμονή στην ομάδα και του Αλέξανδρου Αναστασίου, ενώ στο μεταγραφικό πεδίο μετά την απόκτηση των Κέρι Λόρι και Φάμπιο Ταβάρες που έκαναν αίσθηση, το ίδιο θα γίνει και με τον ερχομό του Γιάννη Δωματά, ενώ προκύπτει και ενδιαφέρον για παίκτες από τον νομό Καρδίτσας.

Μετά τους Χρήστο Καρτσαμπά, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Αλέξανδρο Καρτσαμπά και Νίκο Παπαδήμα, η Νίκη Βόλου ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον Αλέξανδρο Αναστασίου. Ο Αναστασίου που ξεκίνησε από τον Εθνικό από το 2014 έως σήμερα έχει με τον Πύρασο, τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη 91 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με 19 τέρματα.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τους κυανόλευκους ανακοινώθηκε χθες επίσημα. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αναστασίου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Αλέξανδρος Αναστασίου είναι γεννημένος στις 15 Μαΐου 1990 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕ Διμηνίου, Πύρασος Νέας Αγχιάλου. Τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της Νίκης Βόλου είχε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Εκτός από τους αδελφούς Καρτσαμπά και τους Μέτσε, Ιορδανίδη, Παπαδήμα, Αναστασίου στη Νίκη θα συνεχίσουν και οι Θεολόγης, Τζήμας, Τζιώρας , Κραγιόπουλος και από τον περσινό κορμί δεν θα είναι οι Ντόλγκι, Μπάιριτς, Γενιτσαρίδης.

Ακόμη μετά την απόκτηση των Κέρι Λόρι και Φάμπιο Ταβάρες η Νίκη είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Γιάννη Δωματά που έχει και εμπειρία και από τη Super League, όταν και φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη. Ο Δωματάς πέρσι μετά την παρουσία του στη Γ’ Εθνική με τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου, μετακόμισε στην Κατερίνη, όπου και αγωνίστηκε με τον Αιγινιακό στη Football League, μετρώντας 8 συμμετοχές και ένα τέρμα μέχρι τον Ιανουάριο, μιας και στη συνέχεια κατηφόρισε προς Πειραιά παίζοντας με τη φανέλα του Εθνικού, για να φθάσει μέχρι και τα playoffs ανόδου. Πέραν από τις τρεις εμφανίσεις στη Super League, ο Δωματάς έχει συνολικά 76 συμμετοχές και 7 γκολ στη Football League με Εργοτέλη, Ερμιονίδα, Πανσερραϊκό και Αιγινιακό, και ακόμη 45 παρουσίες με 2 τέρματα στη Γ’ Εθνική με Γιούχτα Αρχάνων, Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό.

Επίσης από πληροφορίες προκύπτει και ενδιαφέρον για παίκτες και από το νομό Καρδίτσας και ειδικότερα για τον επιθετικό Αλεξάντερ Βουκομάνοβιτς και τον πλάγιο αμυντικό Ερβιστ Μετούσι που αγωνιζόταν στον ΑΟ Σελλάνων, αλλά και τον πολύπειρο επιτελικό μέσο Γιώργο Μπιτέλη από την Αναγέννηση…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου