ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ικανοποίηση δημιουργεί προσδοκίες

η-ικανοποίηση-δημιουργεί-προσδοκίες-820569

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για το καλύτερο αύριο επικρατεί στον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου, από το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του κόσμου στη νέα προσπάθεια της διοίκησης ώστε ο Ολυμπιακός να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που άλλωστε φάνηκε από την παρουσία φιλάθλων και μελών στην προχθεσινή συνέλευση όπου παρουσιάστηκαν: πλάνο, οργανόγραμμα και νέα πρόσωπα.

Πάντως οι παρουσιάσεις δεν θα σταματήσουν, αφού προς το τέλος του μήνα, σε άλλη εκδήλωση, θα παρουσιαστούν οι χορηγοί της ομάδας, ενώ συνέχεια θα υπάρξει και στις μεταγραφές, με την ομάδα να είναι έτοιμη κατά 90% πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το μεγαλύτερο κέρδος για τον Ολυμπιακό από την προχθεσινή παρουσία του κόσμου, είναι η εμπιστοσύνη που ο κόσμος της δείχνει προς τη διοίκηση, κάτι που παραδέχτηκε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του συλλόγου Ν. Τσεκούρας μιλώντας χθες στον spor fm, τονίζοντας: «Πάντα ο μεγάλος χορηγός της ομάδας είναι ο λαός του Ολυμπιακού Β., και αυτό τον λαό έχουμε υποχρέωση να τον ευχαριστήσουμε»

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός, Νίκος Τσεκούρας, επανέλαβε πως «συσπειρωμένοι και ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε αυτό που όλοι θέλουν, χωρίς πολλά λόγια αλλά με έργα και δουλειά. Το οργανόγραμμα δείχνει ότι όλοι έχουν ρόλους και σύντομα από κάθε τομέα θα υπάρχουν νέα δείγματα καλής οργάνωσης», ενώ τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση προσιτών σε όλους εισιτηρίων διαρκείας.

Στο μεταξύ, χθες η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας για το δυναμικό «παρών» που έδωσαν στην προχθεσινή γενική συνέλευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τους εκατοντάδες φιλάθλους του συλλόγου μας για το δυναμικό παρών στη χθεσινή γενική συνέλευση.

Έδειξαν με την παρουσία τους την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό Βόλου και την πίστη τους στη νέα προσπάθεια που ξεκινά για την «αναγέννηση» της αγαπημένης μας ομάδας.

Παράλληλα, η διοίκηση ευχαριστεί θερμά και τους εκατοντάδες φιλάθλους από κάθε σημείο του κόσμου, που δεν ξεχνούν ποτέ τον ιστορικό μας σύλλογο.

Τα στατιστικά στοιχεία της επίσημης ιστοσελίδας δείχνουν ότι για τα νέα του Ολυμπιακού Βόλου ενδιαφέρονται άνθρωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως η Ρουμανία, η Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Πολωνία, Σουηδία, Βουλγαρία, Δανία, Ισπανία και φυσικά από την Κύπρο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχουν σταθεροί χρήστες της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού Βόλου από το Περού κι από την Κίνα!

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 χαιρετίζει τους απανταχού Έλληνες, που παρότι βρίσκονται σε χώρες του εξωτερικού, δεν λησμονούν ποτέ τον Ολυμπιακό Βόλου και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν νέα του».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ίσως σήμερα ανακοινωθεί η 4η… μεταγραφή – και πρώτη ξένου ποδοσφαιριστή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου