ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από το Νο 1 ξεκίνησε η ενίσχυση

από-το-νο-1-ξεκίνησε-η-ενίσχυση-822302

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μία μέρα απέμεινε μέχρι την προγραμματισμένη συνέλευση όπου θα παρουσιαστεί το πλάνο της νέας χρονιάς, με μοναδικό στόχο την επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες, και η διοίκηση ανακοίνωσε χθες την πρώτη μεταγραφή ξεκινώντας από το Νο 1, με την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Αστέριο Γιακουμή, που έχει αγωνιστεί σε 102 παιχνίδια Φούτμπολ Λιγκ, σε ένα της Σούπερ Λιγκ, έχει 4 διεθνείς συμμετοχές και ανακηρύχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας της Β΄ Εθνικής το 2010.

Ο 30χρονος Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια της Σπάρτης, «γεμάτες» χρονιές είχε και στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε διεθνή φιλικά και στη Σουπερ Λιγκ, το 2014 κόντρα στην Καλλονή.

Ο Αστέριος Γιακουμής ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Κυμίνων και το καλοκαίρι του 2005 «μετακόμισε» στον Εύοσμο για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα. Έδωσε «συστάσεις» για τα καλά στο ελληνικό κοινό με τις εξαιρετικές επιδόσεις του τη σεζόν 2009-10 στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Στις 24 Οκτωβρίου του 2009, ο βασικός τερματοφύλακας Παναγιώτης Διλμπέρης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο Γιώργος Φοιρός τον έριξε στη «μάχη», και από τότε δεν κουνήθηκε από την 11άδα των «σταχυοφόρων».

Την ίδια αγωνιστική χρονιά μάλιστα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στον εκτός έδρας θρίαμβο της εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Αγγλία με 2-1. Συνολικά με τις Ελπίδες, εκτός του αγώνα με την Αγγλία έπαιξε 4 ματς κόντρα σε Τσεχία, Σκόπια και Ελβετία.

Ο Μάκης Χάβος τον ήξερε από τον Αγροτικό Αστέρα και τον ήθελε πέρσι στον Παναιτωλικό, αλλά ήταν κι αυτός που τον πήρε στην Τούμπα, αλλά ο τερματοφύλακας κινήθηκε στη σκιά των Χαλκιά και Κρέσιτς, με αποτέλεσμα το επόμενο κιόλας καλοκαίρι να επιστρέψει δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα και πέρσι να φύγει για τη Σπάρτη καταγράφοντας 15 συμμετοχές στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Αστέριου Γιακουμή από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Αστέριος γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1988 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στον Αγροτικό Αστέρα, που αγωνιζόταν στη Football League. Παρέμεινε στον Αγροτικό Αστέρα έως το 2010, ενώ την περίοδο 2015 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε στη Super League. Τη χρονιά 2016-2017 επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Σπάρτης.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο τερματοφύλακα (1,87) με εμπειρία τόσο στη Football League όσο και στη Super League, ενώ έχει τιμήσει και τα χρώματα της χώρας μας, καθώς έχει συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδος under 21 την περίοδο 2010-2011.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Αστέριο στην ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Αστέριος Γιακουμής που το 2010 στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Football League, ήταν η πρώτη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ενώ έγιναν και οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη Χρήστο Νόνη, αλλά και τους Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή που είχαν πολύ μικρή συμμετοχή.

Σήμερα ίσως υπάρξει μια ακόμη ανακοίνωση μεταγραφής, ενώ αύριο θα υπάρχει ολοκληρωμένο το πλάνο της νέας χρονιάς…

Αύριο η Γ.Σ.

Αύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. στον Ολυμπιακό Βόλου, που αναμένεται και από τον κόσμο με μεγάλο ενδιαφέρον . Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, με θέματα:

Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018.

Προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Τοποθετήσεις μελών.

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση, βάσει καταστατικού η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στον χώρο της Συνέλευσης».

ΣΦΟΒ: Σηκώνουμε τον Ολυμπιακό μας ψηλά

Κάλεσμα για συμμετοχή του κόσμου ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Ολυμπιακού Βόλου αύριο Τετάρτη έκανε με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ. Αναλυτικά:

«Ο ΣΦΟΒ καλεί όλους του φίλους μας και οπαδούς μας στη μεγάλη και ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 6/6. Ο Ολυμπιακός μας, η αγαπημένη μας ομάδα, γυρίζει σελίδα και δικαιούμαστε να χαμογελάμε και να αισιοδοξούμε.

Προχωράμε δυνατά με προγραμματισμό και σοβαρή δουλειά. Δεν αρκούν όμως τα ευχολόγια και τα χειροκροτήματα. Ο κόσμος καλείται να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναγέννηση της ομάδας μας.

Όλοι μας ή με ένα εισιτήριο διαρκείας ή με ένα εισιτήριο αγώνα και να συμπαρασύρουμε τουλάχιστον έναν νέο οπαδό στο γήπεδο.

Χωρίς μεγάλες κουβέντες, ταπεινά, με υπομονή και πίστη, σηκώνουμε τον Ολυμπιακό μας ψηλά.

Το δικαιούμαστε και το αξίζουμε.

Είμαστε η πιο άτυχη και η πιο κυνηγημένη ομάδα από το βρώμικο σύστημα του ποδοσφαίρου.

Δεν ξεχνάμε τους εχθρούς μας Γερουλάνους, Πλατινήδες, Μαρούπες, Πιλάβιους, δημοσιογράφους, κανάλια.

Αλλά ταυτόχρονα όμως είμαστε και η πρώτη και η κορυφαία επαρχιακή ομάδα στη χώρα μας με τον περισσότερο λαό και τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Το έχει καταγράψει η ιστορία πολλές φορές και δεν αμφισβητείται ούτε και από αόμματους. Και θα το εκφράζουμε και θα το τονίζουμε κάθε φορά και σε κάθε ευκαιρία. Αυτό μας κάνει υπερήφανους και εγωιστές.

Βάζουμε όλοι μαζί το μεγάλο στοίχημα ότι θα πετύχουμε και θα ανεβάσουμε την ομάδα μας στη Super League 1 και θα παραμείνουμε εκεί για πάντα.

Την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση στέλνουμε το μεγάλο μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι «επιστρέφουμε».

Επίσης και οι Austrian Boys καλούν: «όλον τον κόσμο την Τετάρτη να δείξουμε τη δύναμη μας, να δώσουμε το παρών στη Γενική Συνέλευση, ενεργοποιώντας την επάνοδο της ομάδας. Την Τετάρτη δίνουμε την ψήφο εμπιστοσύνης στην ποδοσφαιρική διοικούσα επιτροπή να πράξει όπως αρμόζει στην ιστορική μας ομάδα για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και όχι μόνο…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου