ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωρεί και το μεταγραφικό πλάνο

προχωρεί-και-το-μεταγραφικό-πλάνο-9475

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά τις δέκα ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές, και αφού ακολουθήσουν κι άλλες τρεις, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να ενισχυθεί κατάλληλα για τη χρονιά της ανόδου, και ήδη έχει κάνει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι ανανεώσεις συνεργασίας αφορούν ως τώρα τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη, Χρήστο Νόνη, και Βαγγέλη Αγγελή ενώ ανανέωση υπήρξε και για τον Γιώργο Πατσή που είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή και πιθανόν θα δοθεί κάπου δανεικός. Στο πλάνο ανανέωσης είναι ακόμη ο Λεωνίδας Χρήστου, καθώς όλοι θέλουν την παραμονή του υψηλόσωμου φορ, και εφόσον υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» και την επόμενη χρονιά. Ακόμη η ανανέωση της συνεργασίας με τους Ανδρέα και Δήμο Κόκα παραμένει ανοιχτή.

Ωστόσο, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δεν φαίνεται να συνεχίζουν στον Ολυμπιακό: οι Λάζαρος Γελαδάρης, Δημήτρης Τόσκας, Νίκος Λούγκος, Δημήτρης Σέττος, Λεωνίδας Κούτσικος, Ηλίας Καλφούτζος και Γιώργος Μέμμος. Στη θέση τους όμως θα έρθουν άλλοι ταλαντούχοι και έμπειροι παίκτες… και έως τη Γενική Συνέλευση τον Ιούνιο θα έχουν ανακοινωθεί και οι μεταγραφές… για άνοδο…

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει επαφές με παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, όπως είναι φυσικό δεν μπορούν να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου τοποθετείται για τις 6 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου και θα δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας καθώς θα έχει εκπλήξεις. Εκεί θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο το πλάνο της νέας χρονιάς, και ένα από τα θέματα που είναι ανοικτό και απασχολεί τους ιθύνοντες της ομάδας είναι και αυτό της έδρας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και όλοι αισιοδοξούν σε θετικές απαντήσεις ώστε η ομάδα να αγωνίζεται στο ΕΑΚ.

Φινάλε στο μπάσκετ

Τον Γ.Σ. Βόλου εντός έδρας αντιμετωπίζει για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Β. στο ΕΑΚ σήμερα Σάββατο, θέλοντας δική του νίκη και ήττα της Καλαμπάκας στον Αμπελώνα για να βγει αυτός πρώτος, κερδίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου επισημαίνεται:

«Με τον ΓΣ Βόλου θα πέσει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των PLAY OFFS της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος εντάχθηκε μόλις χθες (στις προπονήσεις).

Η ομάδα μας θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα του Αμπελώνα, αφού δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα του αγώνα με την Καλαμπάκα και τη σφαγιαστική διαιτησία, δεν είναι στο χέρι της ομάδας μας η πρώτη θέση.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά».

Η σημερινή (19.00) τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ έχει ως εξής:

ΕΑΚ Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου-Γ.Σ. Βόλου: Διαιτητές: Ζαχαρής – Τσουμαχίδης , Γραμματεία: Πεγιούκα – Καροτσάκης – Βελετζάς

Κλ. Αμπελώνα, Γ.Σ. Αμπελώνα-Α.Ο. Καλαμπάκας: Διαιτητές: Καρακατσούνης Χ. – Τζαφλέρης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου