ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με πλήρη «εικόνα» η συνέλευση

με-πλήρη-εικόνα-η-συνέλευση-10323

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Διαφορετική από τις άλλες χρονιές θα είναι η φετινή γενική συνέλευση του «ΑΣ Ολυμπιακός», καθώς εδώ και καιρό με σταθερά βήματα συνεχίζεται η οργάνωση και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου για την ομάδα, που μετά την πρόσληψη καταξιωμένου προπονητή, τις δέκα ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές, το κλείσιμο προπονητικού κέντρου και τη συνεργασία με αθλητική εταιρεία ένδυσης, δεν περιμένει ενδιαφερόμενους… αφού το ενδιαφέρον αυτών που θα ασχοληθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα φαίνεται έμπρακτα…

Επίσης, σε ό,τι έχει προηγηθεί, το ΔΣ ανακοίνωσε για τη θέση του γενικού αρχηγού Ι. Θεοδωρίδη έναν άνθρωπο της οικογένειας του Ολυμπιακού, ενώ μέσω ανακοινώσεων και συναντήσεων εμμέσως έχει εννοηθεί πως τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Θωμάς Μακρής, και μέσα στο Μάιο θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ.

Ετσι ενώ από τη διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός ξεκίνησαν και οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη, Χρήστο Νόνη και Βαγγέλη Αγγελή, και υπήρξε ανανέωση και για τον Γιώργο Πατσή που είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή και πιθανόν θα δοθεί κάπου δανεικός, έως τη Γενική Συνέλευση τον Ιούνιο θα έχουν ανακοινωθεί και οι μεταγραφές… για άνοδο…

Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι που χειρίζονται το θέμα των νέων παικτών είναι να τελειώσει και το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, αφού κάποιοι παίκτες θα προέρχονται από την κατηγορία αυτή και είναι σίγουρο πως η έλευσή τους στον Βόλο θα κάνει αίσθηση

Σ’ ό,τι αφορά τη Γενική Συνέλευση, οι άνθρωποι του ΑΣ Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει να την κάνουν παρουσιάζοντας ολοκληρωμένο το πλάνο της νέας χρονιάς, αφού ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ιθύνοντες της ομάδας είναι και αυτό της έδρας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και αισιοδοξούν σε θετικές απαντήσεις ώστε η ομάδα να αγωνίζεται στο ΕΑΚ.

Η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου τοποθετείται για τις 6 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου και θα δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας που θα έχει και εκπλήξεις.

Ανακοίνωση Δ.Ε. μπάσκετ

Τον Γ.Σ. Βόλου εντός έδρας αντιμετωπίζει για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Β. στο ΕΑΚ το Σάββατο, θέλοντας δική του νίκη και ήττα της Καλαμπάκας στον Αμπελώνα, για να βγει αυτός πρώτος, κερδίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου επισημαίνεται:

«Με τον ΓΣ Βόλου θα πέσει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των PLAY OFFS της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος εντάχθηκε μόλις χθες στις προπονήσεις).

Η ομάδα μας θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα του Αμπελώνα στον αγώνα με την Καλαμπάκα, αφού δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα του αγώνα με την Καλαμπάκα και τη σφαγιαστική διαιτησία, δεν είναι στο χέρι της ομάδας μας η πρώτη θέση.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου