ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά την άνοδο… στόχος και η πρωτιά

μετά-την-άνοδο-στόχος-και-η-πρωτιά-15297

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο στόχος επετεύχθη: ο Volos NFC τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League. Ωστόσο φαίνεται ότι ο ΝΠΣ Βόλος έχει κι άλλον ένα στόχο: να ανέβει την κατηγορία ως πρώτος, γι’ αυτό την ερχομένη Κυριακή που υποδέχεται τον Ηρακλή στη Νεάπολη, εκτός από τη φιέστα που ετοιμάζει περιμένοντας ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, θέλει και τη νίκη…

Ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε προχθές εκτός έδρας με 0-1, με γκολ του Μελισσόπουλου, τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο Σερρών, και κατάφερε έτσι να σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου, πανηγυρίζοντας με τον κόσμο του που τον ακολούθησε σε ένα μακρινό ταξίδι την άνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τη Football League, και σύντομα θα δείξει ότι ο προγραμματισμός του είχε ξεκινήσει… από την ώρα που ήταν πρωταθλητής στον 4ο όμιλο!

Ευχαριστημένος από την επίτευξη του στόχου της ανόδου δήλωσε μετά το ματς στις Σέρρες ο τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, με τον Ισπανό προπονητή που πιθανόν θα συνεχίσει και στη μεγαλύτερη κατηγορία να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι «κυανέρυθροι» θα ξεκινήσουν άμεσα τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Φεράντο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και για όλα τα παιδιά, από τον τεχνικό διευθυντή μέχρι τον φροντιστή. Είναι όλοι πολύ καλοί άνθρωποι και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά τους. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν φοβηθήκαμε καθόλου για το σκορ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκτός έδρας, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σε αυτό το παιχνίδι έλειπε ο Δεμηρτζόγλου, αλλά τον αναπλήρωσε ο Μελισσόπουλος. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν είναι έτοιμος, υπάρχει κάποιος άλλος που θα είναι για να τον αντικαταστήσει. Τώρα, είναι στιγμή για να πανηγυρίσουμε, αλλά από αύριο θα αρχίσουμε και τον σχεδιασμό για τη Football League. Για εμάς είναι σημαντικό το παιχνίδι, με τον Ηρακλή. Θα χαρούμε το επίτευγμα και θα δουλέψουμε γι’ αυτό το ματς μέσα στην εβδομάδα».

Χθες και σήμερα οι παίκτες έχουν το ρεπό τους και από αύριο το μυαλό τους θα είναι στο ματς με τον Ηρακλή (20/5), προτελευταίο της διαδικασίας των πλέι οφ όπου στη Νεάπολη θα υπάρξουν εκπλήξεις για τον κόσμο, ενώ αγωνιστικά η χρονιά θα κλείσει στις 27 του μήνα με το τελευταίο ματς στη Λευκάδα με τον Τυληκράτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου