ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κερδίζει …κι αλλάζει κατηγορία!

κερδίζει-κι-αλλάζει-κατηγορία-17474

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πλέον καθοριστικό βήμα για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Football League κάνει σήμερα (5 μ.μ.) ο Volos NFC, που δίνει το 4ο ματς των πλέι οφ για 2 θέσεις στη νέα Β΄ Εθνική, παίζοντας με τον Απόλλωνα στο Παραλίμνι Σερρών, όπου θα έχει και κόσμο στο πλευρό του.

Η σημερινή νίκη θα είναι ιδιαίτερη για τον ΝΠΣ Βόλος αφού με τους τρεις βαθμούς θα «σφραγίσει» την αλλαγή κατηγορίας, καθώς μετά τα παιχνίδια ως την άνοδο θα είναι δυο: στις 20 Μαΐου έχει το ματς στον Βόλο με τον Ηρακλή (που θα κρίνει ίσως την πρωτιά) και στις 27 του μήνα έχει το τελευταίο ματς στη Λευκάδα…

Στα αγωνιστικά για τον προπονητή Χουάν Φεράντο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και η μόνη απουσία θα είναι αυτή του Δεμηρτζόγλου.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC για τον αγώνα στο Παραλίμνι με τον τοπικό Απόλλωνα.

Αυτοί είναι οι εξής: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Μελισσόπουλος, Ζέρης, Διμηνάς, Παπαδόπουλος, Τζελίδης, Ντόσης, Μηλιώτης και Κραβαρίτης.

Ο ΝΠΣ Βόλος διοργανώνει και εκδρομή για τον σημερινό αγώνα που θα δώσει με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ήδη συμπληρώθηκαν δυο λεωφορεία, και με δεδομένο το γεγονός ότι στο Παραλίμνι θα ταξιδέψουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας με τα ΙΧ τους, γίνεται αντιληπτό ότι οι παίκτες του Χουάν Φεράντο θα έχουν σε έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν σήμερα στις 11π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, παράλληλα έχει πετύχει το νταμπλ φέτος, έχοντας κατακτήσει και το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Σερρών Στο πρώτο ματς στη Νεάπολη έχασε 1-0, με το νικητήριο τέρμα για τον ΝΠΣ Βόλος να σημειώνει ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και τον τερματοφύλακα του Παραλιμνίου Γουναρίδη να έχει εξαιρετική απόδοση.

Η 4η αγωνιστική

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα συνεχιστούν σήμερα τα πλέι οφ ανόδου της Γ’ Εθνικής και στους δυο ομίλους .Ο Δραγούσης (Κιλκίς) θα σφυρίξει το ματς του ΝΠΣ Βόλος στις Σέρρες, και την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Τηλυκράτη στο Καυτανζόγλειο θα σφυρίξει ο Μαλούτας , ενώ όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 17.00.

Αναλυτικά:

1ος όμιλος

Ηρακλής – Τηλυκράτης

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής), Μανασής (Τρικάλων)

Απόλλων Παραλιμνίου – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Τζιότζιος (Θράκης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΕΠ Ηρακλής 9 3-0-0 5-0

2.Βόλος 6 2-0-1 3-2

3.Παραλιμνι 1 0-1-2 0-2

4.Τηλυκράτης 1 0-1-2 0-4

2ος όμιλος

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου)

Εθνικός – Αήττητος

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Τίκας (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αήττητος 7 2-1-0 5-3 7

2.Ηρόδοτος 4 1-1-1 4-4 4

3.Αμαλιάδας 3 1-0-2 4-7 3

4.Εθνικός 2 0-2-1 3-4 2

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου