ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένει «ερυθρόλευκος» και ο Καμπλιώνης

παραμένει-ερυθρόλευκος-και-ο-καμπλ-17985

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια ακόμη σημαντική ανανέωση συνεργασίας ανακοινώθηκε επίσημα, αφού τελικά ο Αντώνης Καμπλιώνης θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας ως στόχο -μαζί με την ερυθρόλευκη ομάδα- την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Μετά τους Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου Γρηγόρη Ευθυμιάδη και Χρήστο Νόνη, αλλά και τους Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή που ανανέωσαν τις προηγούμενες μέρες τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, ο Καμπλιώνης έγινε ο 10ος παίκτης που μένει…. και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συζητούν και με τους υπόλοιπους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα.

Ο Αντώνης Καμπλιώνης, με 128 συμμετοχές και 20 γκολ σε Β΄ και Γ΄ Εθνική… έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα Χανιά, στα Τρίκαλα, στον Απόλλωνα Λάρισας, στην Πύδνα και τον Ιαλυσό (άλλα και με την ΑΕΛ μόνο στο κύπελλο), ενώ πέρυσι έπαιξε σε 10 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Η καριέρα του σε αριθμούς

2011-2012 Χανιά Γ 18

2012-2013 Χανιά Γ 15

2013-2014 Χανιά Β 21 1

2014-2015 Τρίκαλα Γ 25 6

2015-2016 (1) Λάρισα Β – –

2015-2016 (2) Πύδνα Κίτρους Γ 12 2

2016-2017 (1) Απόλλων Λ. Γ 11 7

2016-2017 (2) Τρίκαλα ΑΟ Β 8 –

2017-2018 (1) Ιαλυσός Ρόδου Γ 8 –

2017-2018 (2) Ολυμπιακός Β. Γ 10 4

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Καμπλιώνη.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τον Ιανουάριο του 2018 και βοήθησε σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Στα δέκα παιχνίδια του δευτέρου γύρου που αγωνίστηκε -σε σύνολο δώδεκα παιχνιδιών-, σημείωσε τέσσερα γκολ, ενώ οι επιθετικές του ικανότητες, η ταχύτητα, η δυναμική και η μαχητικότητά του είναι από τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Ο Αντώνης Καμπλιώνης (γεννηθείς στις 24 Οκτωβρίου 1991) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο Χανίων, την ΑΕΛ, αλλά και στον Απόλλωνα Λάρισας. Με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων την περίοδο 2014- 2015 είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στη Football League, ενώ ξαναφόρεσε τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας τον Ιανουάριο του 2017.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στον Αντώνη Καμπλιώνη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα»!

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ανανεώσεις, αναμένεται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ο Λεωνίδας Χρήστου, ενώ αν δεν συνεχίσει ο Φώτης Καραγκιολίδης υπάρχει εναλλακτική λύση για την απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα. Επίσης στο «πλάνο» είναι να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό οι Δήμος και Ανδρέας Κόκας.

Στη συνέχεια, και αφού τελειώσει και το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, η διοίκηση θα προχωρήσει σε μεταγραφικές ανακοινώσεις, αφού κάποιοι παίκτες θα προέρχονται από την κατηγορία αυτή.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ιθύνοντες της ομάδας είναι και αυτό της έδρας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον Ολυμπιακό επιθυμούν η ομάδα να αγωνίζεται στο ΕΑΚ, στη φυσική της έδρα, καθώς σ’ αυτό το γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πιο κοντά τον κόσμο και αποδίδουν καλύτερα, όπως άλλωστε φάνηκε και την περσινή χρονιά (ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος στο ΕΑΚ είχε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα).

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακού, μετά από αίτημα στον Δήμο Βόλου, θα περιμένει την απάντηση και τους όρους χρήσης του σταδίου.

Το μπάσκετ για άνοδο

Τον πιο σημαντικό αγώνα στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ για άνοδο στη Γ’ Εθνική δίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, παίζοντας στην Καλαμπάκα, και με νίκη μπορεί να πανηγυρίσει…

Οι σημερινοί αγώνες για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ είναι:

19:00, κλειστό Καλαμπάκας, ΑΟ Καλαμπάκας-Ολυμπιακός Β.

Διαιτητές: Παγώνης – Παζώλης

Γραμματεία: Λήνου, Μητρόπουλος, Βήτας

19:00, κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», Γ.Σ. Βόλου-Γ.Σ. Αμπελώνα

Διαιτητές: Τζαφλέρης – Κοντογιάννης

Γραμματεία: Τσιργούλα, Μαυρομιχάλης, Βελέτζας

Βαριά «καμπάνα»

Μετά την επιβολή ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου τιμωρήθηκε και με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για την απόφασή της να αποχωρήσει από το ματς με τον Πρωτέα Βούλας. Στέρηση άσκησης καθηκόντων για δύο μήνες για τον προπονητή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΟΚ αποφάσισε για τον Ολυμπιακό Βόλου την επιβολή ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού (η οποία έχει ήδη επιβληθεί από το συναρμόδιο, κατά τις διατάξεις του άρθρου 60 παρ 1 και 2 γ’ του Κανονισμού της ΕΟΚ, όργανο της Επιτροπής Πρωταθλήματος), καθώς και της διεξαγωγής τεσσάρων αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών.

Στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Μ. Καπουρνιώτη, επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της προσωρινής, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Δ.Ε.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. τονίζεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, οι προπονητές, οι αθλήτριες και οι αθλητές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο μέλος μας κ. Σακελλαρίου Γιάννη και την οικογένεια του, για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Αντιπροσωπεία της ομάδας παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία χθες Παρασκευή και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου