ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει… ανανεώνει… και ενισχύεται

περιμένει-ανανεώνει-και-ενισχύετ-19352

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη μετά την προχθεσινή πρόκριση (κερδίζοντας στα πέναλτι στην Ιτέα) στους 8 του κυπέλλου ερασιτεχνών, περιμένει πλέον τη διαδικασία της κλήρωσης όπου θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός της στον θεσμό, σε ένα ακόμα ματς που θα γίνει μακριά από τον Βόλο και σε ουδέτερη έδρα.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έχουν γίνει γνωστές (εκκρεμεί ο αγώνας Θύελλα Ραφήνας-ΑΕ Βαθυλάκκου στις 13/05). Η Νίκη Βόλου θα μπει στην κλήρωση με τις ομάδες: Καβάλα, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, Νέος Αμφίλοχος Αιτωλοακαρνανίας, Νίκη Βόλου, Παναρκαδικός, ΑΕ Κηφισιάς, ΟΦ Ιεράπετρας και μία από τις Θύελλα Ραφήνας ή ΑΕ Βαθυλάκκου.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη του κυπέλου, «οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί αγώνες που θα διεξαχθούν την 4η και 5η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών των ομίλων, θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση και σε ουδέτερα γήπεδα».

Η επόμενη (4η) αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου και οι ημιτελικοί μία εβδομάδα αργότερα, απ’ όπου και θα βγει το ζευγάρι του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο 9/6.

Ο σχεδιασμός

Στη Νίκη (αν και η ομάδα έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις) έχει αρχίσει ανεπίσημα -αλλά επί της ουσίας- ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, καθώς στις προθέσεις της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός του ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε αλλά και να γίνουν μεταγραφές με στόχο την άνοδο… Οσον αφορά τις ανανεώσεις, χωρίς πάντως επίσημες ανακοινώσεις λέγεται ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με τους Νέτι Μέτσε, Άντον Ντόλγκι, Χρήστο Καρτσαμπά και Γιώργο Ιορδανίδη και άλλους, ενώ για τη μεταγραφική ενίσχυση έχει γίνει συζήτηση με τον 27χρονο μέσο Γρηγόρη Κυζιρίδη, που έχει περάσει από τη Νίκη το 2014, όταν οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν το πρώτο μισό της χρονιάς στη Super League και μετά αποσύρθηκαν, ενώ στο στόχαστρο είναι και ο Λόρι Κέρι που τώρα αγωνίζεται στην Αμαλιάδα.

Ο Κυζιρίδης έχει αγωνιστεί 11 φορές στην Α’ Εθνική με τον ΟΦΗ και τη Νίκη, 75 φορές στη Β’ Εθνική με 5 γκολ (σε Ηλιούπολη, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, Ολυμπιακό Β., Πανελευσινιακό, Αιγινιακό) και 49 φορές με έξι γκολ στη Γ’, με Σαρωνικό Αίγινας, Αετό Σκύδρας (την ομάδα του τόπου του), Καβάλα και Νάουσα, που ήταν η τελευταία του ομάδα. Επίσης έχει παίξει και στον Πυρσό Γρεβενών στη Δ’ Εθνική.

Ο Βολιώτης επιθετικός Λόρι Κέρι φέτος αγωνίζεται στον Αστέρα Αμαλιάδας και ήταν πρώτος σκόρερ πέρσι στον Ολυμπιακό Β. και στην Καλλονή, ενώ την περίοδο (2015-16), έκανε πολύ καλή χρονιά στον Αιολικό, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 25 παιχνίδια. Αγωνίζεται και στις δυο πλευρές της επίθεσης, και έχει τις βάσεις του από τον Βόλο, ξεκινώντας από τον Μαγνησιακό. Έχει παίξει στην Κ-20 του Ολυμπιακού αλλά και στον ΓΣ Αλμυρού. Έχει παίξει ακόμη σε Βέροια το 2007 (2 ματς Football League), Οικονόμο Τσαριτσάνης, Χανιά, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό, Έβρο Σουφλίου, ΑΟ Τρίκαλα και Αιολικό.

Επίσης ο Νίκος Ιμεράι πρόσφατα πληροφόρησε ότι η Νίκη στοχεύει στην απόκτηση ενός ξένου γκολτζή, που στη χώρα του έχει σημειώσει 25 γκολ…

Αγώνας παλαιμάχων της Νίκης Βόλου με το Βέλγιο

Σήμερα Παρασκευή 11 Μαΐου και ώρα 18.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου θα αναμετρηθούν και θα αντιμετωπίσουν, την μικτή ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων του Βελγίου.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι -και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να θυμηθούν παλιές δόξες του ποδοσφαίρου.

Ευχαρίστησε το πόλο της Νίκης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιο Φάτση, καθώς κι όλο το Δ.Σ. για την οικονομική συνεισφορά τους στις δύο τελευταία εκτός έδρας μετακινήσεις της ανδρικής ομάδας σε Χαλκίδα και Πάτρα, για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου