ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτεραιότητα ανανεώσεις και έδρα

προτεραιότητα-ανανεώσεις-και-έδρα-20687

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ ήδη έχει ανανεωθεί η συνεργασία με αρκετούς παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό δίνοντας βάση στη διατήρηση παικτών που βοήθησαν και μπορούν να βοηθήσουν και στη συνέχεια και αφού τελειώσει και το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής θα προχωρήσει σε μεταγραφικές ανακοινώσεις αφού κάποιοι παίκτες θα προέρχονται από την κατηγορία αυτή.

Μέχρι τώρα εκτός του Πατσή και του Αγγελή οι υπόλοιποι παίκτες που επίσημα ανακοινώθηκαν ότι συνεχίζουν ήταν από τους θεωρούμενους βασικούς πέρσι και πρόκειται για τους Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Σάκη Σάββα, Χρήστο Νόνη, Κλεβί Κόλα και Σεραφείμ Παπαϊωάννου και αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Καμπλιώνης, Χρήστου Παπαϊωάννου, Δήμος και Ανδρέας Κόκας ,Καραγκιολίδης κ.α.

Ενώ όλες οι πληροφορίες κάνουν λήγον για επιστροφή του Κώστα Φλίγκου ένα από τα θέματα στον σχεδιασμό της νέας σεζόν είναι και η εξασφάλιση έδρας και εκτός του Πανθεσσαλικού υπάρχει και η σκέψη παραχώρησης του ΕΑΚ με έγγραφο αίτημα στον Δήμο Βόλου.

Με επιτυχία το AΝΕΣ CUP 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, το Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου AΝΕΣ CUP 2018, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του A.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά.

Πάνω από 150 μικροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες οκτώ Συλλόγων της περιοχής μας, έδωσαν το «παρών» και έπαιξαν με την ψυχή τους το αγαπημένο τους άθλημα.

Ειδικότερα συμμετείχαν τέσσερις ομάδες Ακαδημιών στην κατηγορία των γεννηθέντων 2011-2012 και οκτώ ομάδες στην κατηγορία του 2010, ενώ οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι : Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Αγία Άννα, Πύρασος, Ρήγας Φεραίος, Α.Ε.B.Δ., Ερμής, Μαγνησιακός και Ένωση Λεχωνίων Νηλέας.

Η κάθε ομάδα έπαιξε από τέσσερα παιχνίδια και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Επειδή η διοργάνωση είχε στόχο την ανάδειξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών αλλά και τη διασκέδαση των παιδιών, δεν αναδείχθηκε νικητής μέσα από το τουρνουά, καθώς νικητές ήταν όλα τα παιδιά, που ασχολούνται με την αθλητισμό.

Οι διοργανωτές του ΑΝΕΣ CUP 2018 ευχαριστούν ιδιαιτέρως τους Συλλόγους, που έλαβαν μέρος, τους προπονητές των Ακαδημιών, οι οποίοι στήριξαν ένθερμα το τουρνουά αλλά και τους μικρούς ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου