ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει και μπορεί την επιτυχία

θέλει-και-μπορεί-την-επιτυχία-88338

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί να μην αρμόζει σε μια ομάδα με την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, μπορεί οι φίλαθλοι να μην ήθελαν αυτή τη φετινή πορεία, αλλά είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να ξεπεράσει η βολιώτικη ομάδα, η οποία επιστρέφοντας σήμερα στο ΕΑΚ θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου… και έως το φινάλε του πρωταθλήματος να κάνει το 3 στα 3 φτάνοντας τους 39 βαθμούς …για να προγραμματίσει καλύτερα τη νέα χρονιά.

Η ομάδα στο γήπεδο και οι φίλαθλοι στην κερκίδα καλούνται σήμερα στις 3 μ.μ. να κάνουν το καθήκον τους, και παράλληλα το πρώτο από τα τρία βήματα για την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ΄ Εθνική…

Ο Ολυμπιακός, σε 4 αγωνιστικές που απομένουν έως το φινάλε της φετινής Γ΄ Εθνικής, θα δώσει τρία ματς εντός έδρας με Αμβρυσσέα, Οπούντιο και Γ.Σ. Αλμυρού, θα κάνει το ρεπό του, και τώρα θέλει και μπορεί τρείς νίκες …αλλά πάνω απ’ όλα νίκη σήμερα …

Το σημερινό με τον Αμβρυσσέα είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός, έχοντας 30 βαθμούς σήμερα, με 3 νίκες έδρας φτάνει τους 39, και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, παρά μόνο αν ο ΑΟ Σελλάνων κάνει άλλες 4 νίκες και φτάσει τους 40, την ώρα που ο Ρήγας με 4 στα 4 μπορεί να φτάσει τους 37 βαθμούς (δεν γίνεται να κάνουν 4 στα 4 και οι δυο, αφού παίζουν μεταξύ τους στο Βελεστίνο).

Εκτός από τον Ολυμπιακό, τρία ματς και ρεπό στις 4 αυτές τελευταίες αγωνιστικές έχει και ο σημερινός αντίπαλος των ερυθρόλευκων… Με τρεις νίκες του Ολυμπιακού, το ανώτατο όριο που θα μπορέσει να φτάσει ο Αμβρυσσέας είναι οι 37 βαθμοί, κι αυτό γιατί η ομάδα του Διστόμου που είναι σήμερα στους 31, μετά τον Βόλο έχει ρεπό, παίζει στον Αλμυρό και θα υποδεχθεί το Βελούχι.

Η Θήβα, που είναι κι αυτή στους 30, με δυο νίκες έδρας πάει στους 36, αλλά έχει κι άλλα 2 ματς εκτός, εκ των οποίων ένα στο Νεοχώρι κι ένα στο Βελεστίνο, ενώ ο Αστέρας Ιτέας που έφτασε ήδη τους 35 βαθμούς, αν υποθετικά χάσει τα ματς που έχει στα Σέλλανα και στη Θήβα, μπορεί να εξασφαλιστεί με νίκη στην έδρα του επί των Φαρσάλων, και θα έχει στο τέλος στην Ιτέα και τη Νίκη.

Θετικό είναι ακόμη ότι ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΟ Σελλάνων, υπερέχει… έχοντας δυο νίκες όπως και με τον Ρήγα…

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης και σήμερα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σάκη Σάββα (ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του) και τον Κλεβί Κόλα (που δεν αγωνίζεται μέχρι να υπάρξει τελεσιδικία στην υπόθεσή του, η οποία πρωτοβάθμια ήταν υπέρ του Ολυμπιακού…).

Μετά και την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης της ομάδας, ο προπονητής Λάκης Μπακάλης έκανε γνωστή την αποστολή για τον σημερινό (3 μ.μ.) αγώνα, με τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Συγκεκριμένα την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι εξής: Καραγκιολίδης, Τόσκας, Γελαδάρης, Παπαιωάννου, Νόνης, Κόκας Δ., Διβανές, Ευθυμιάδης, Ρόκας, Καμπλιώνης, Χρήστου, Λούγκος, Μέμμος, Σέττος, Καλφούντζος, Αγγελής, Πατσής, Μπέικος και Κούτσικος.

«Ολοι στο ΕΑΚ»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 15.00, επιστρέφει στη φυσική της έδρα, αγωνιζόμενη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος», στο «δικό μας» ΕΑΚ. Οφείλουμε όλοι να αποδείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας στον Ολυμπιακό Βόλου, να κατακλύσουμε το ΕΑΚ και να μετουσιωθούμε στον 12ο παίκτη, δίνοντας δύναμη και ώθηση στην ομάδα, προκειμένου να κατακτήσει το κρίσιμο αυτό «τρίποντο».

Τα εισιτήρια: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο ΕΑΚ. Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold. Tο εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στο ΕΑΚ, αφού ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο».

Austrian Boys: Αυτοσυγκράτηση στις προκλήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, τονίζοντας πως οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν την υποχρέωση να γεμίσουν το ΕΑΚ και οι παίκτες από την πλευρά τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να πάρουν τη νίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φτάσαμε στο σημείο το ματς της Κυριακής να το χαρακτηρίσουμε ματς της χρονιάς. Όπως και να έχει οι ποδοσφαιριστές έχουν την υποχρέωση να μπούνε μέσα στο ΕΑΚ, και να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Περιμένουμε από αυτούς να τιμήσουν την ερυθρόλευκη φανέλα που φορούν και να αποδείξουν την αξία τους και την ευκαιρία που τους δώσαμε να φοράνε αυτή τη φανέλα.

Από την πλευρά μας σαν οπαδοί, έχουμε υποχρέωση να γεμίσουμε το ΕΑΚ και με τις εκδηλώσεις μας να δώσουμε την ψυχολογία μας στους παίχτες να καθαρίσουν το ματς. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η συσπείρωση για να γεμίσουμε το ΕΑΚ και η αυτοσυγκράτηση στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Τα ματιά μας 14, να προστατεύσουμε την ομάδα και να συγκρατήσουμε τους διπλανούς μας να μην παρεκτραπούν. Η κουστωδία περιμένει αυτό το ματς να μας «στήσει», να παρεκτραπούμε ώστε να ενεργοποιηθεί ο νέος νομός όπως πρόσφατα έπεσε στη παγίδα ο ΠΑΟΚ. Οι φωνές μας φτάνουν να βάλουνε τα γκολ οι παίχτες μας. ΠΡΟΣΟΧΗ!».

Κάλεσμα του ΣΦΟΒ

Κάλεσμα στον κόσμο γίνεται και από τον ΣΦΟΒ για τον αγώνα της Κυριακής στο ΕΑΚ με τον Αμβρυσσέα: «Καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς μας να δώσουνε βροντερό παρών την Κυριακή στο ΕΑΚ για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, η ομάδα που συσπειρώνει και ενώνει, είναι έτοιμη να ξεπεράσει και τα τελευταία εμπόδια και να κάνει ένα σοβαρό προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Οι παίκτες, τους οποίους εμπιστευόμαστε, να κάνουνε και αυτοί το καθήκον τους και να δείξουνε ψυχή και δύναμη.

Είναι τιμή τους που φοράνε την πιο βαριά φανέλα της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας στη χώρα μας.

Ο κόσμος του έχει στηρίξει και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Όλοι μαζί μια γροθιά για την ομάδα μας. Το μέλλον είναι δικό μας και ο Ολυμπιακός Βόλου τα επόμενα δύο χρόνια θα παίζει στα σαλόνια της Super League. H Διοίκηση του ΣΦΟΒ».

Αμβρυσσέας με Τσίρκοβιτς

Ο Αμβρυσσέας σήμερα είναι ένα βαθμό πάνω από τον Ολυμπιακό και είχε κερδίσει τους ερυθρόλευκους στο Διστομο με 2-1. Προπονητής του Αμβρυσσέα είναι ο γνωστός στον Βόλο Μίοντρακ Τσίρκοβιτς (που μάλιστα φόρεσε τα ερυθρόλευκα), ο οποίος είχε βρεθεί βρέθηκε και πέρσι ενάντια στον Ολυμπιακό καθώς ήταν στον πάγκο της Ιστιαίας (κέρδισε ο Ολυμπιακός 2-0).

Ο Τσίρκοβιτς ανέλαβε (στη θέση του Η. Λιόντου) την ομάδα του Αμβρυσσέα μετά την ήττα στο Δίστομο από τον Αλμυρό (0-2) και ξεκίνησε στις 17/12 με νίκη 0-3 στο Βελούχι (15’Ντος Σάντος,49’ Σούκιας,66’ Μανιδάκης),ενώ είχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη κερδίζοντας τον Διγενή 1-0 (61’Μαργαρίτης).

Στη συνέχεα είχε δυο ήττες σε Ιτέα (2-0) και Βελεστίνο (2-1), ισοπαλία έδρας 0-0 με ΑΟ Σελλάνων 0-0 και ήττα στα Φάρσαλα (1-0), επιστρέφοντας στις νίκες (2-1) στο ματς με τη Θήβα, ενώ πήρε 0-0 από τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό. Στα δυο τελευταία ματς έδρας έχασε 0-1 από τον ΝΠΣ Βόλος και «ξέσπασε» στον Οπούντιο με 5-0 (17’ πέν.,80’, 83’ Κωστούλας, 21’ Σούκιας, 35’ Μανιδάκης).

Ο Αμβρυσσέας με Τσίρκοβιτς έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες (ενώ συνολικά έχει 9-4-8) και εκτός έδρας έχει δύο νίκες: μία στην πρεμιέρα στο Νεοχώρι και ξανακέρδισε Δεκέμβριο στο Καρπενήσι, έχει πάρει -εκτός από το Πανθεσσαλικό με τη Νίκη- άλλες δυο ισοπαλίες 1-1 σε Σέλλανα και Μαρτίνο, ενώ έχει 5 ήττες: σε Θήβα (4-1),ΝΠΣ Βόλος (3-1), Ιτέα (2-0), Ρήγα (2-1) και Φάρσαλα (0-1).

Τσιτσανούδης πάλι στο ΕΑΚ

Στο σημερινό ματς του Ολυμπιακού με τον Αμβρυσσέα για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, διαιτητής ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Τσιτσανούδης που είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής από την περίοδο 2013-14 φέτος «σφύριξε» τον Ολυμπιακό ξανά στο ΕΑΚ στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο (3-0) στις 18/10/2017, αλλά ήταν διαιτητής και στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (1-1) στις 12/11/2017. Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα και Γιώργο Πατέτσο, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Γιάγκος από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου