ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντάρει και στον κόσμο του

ποντάρει-και-στον-κόσμο-του-88845

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ποντάρει και στον κόσμο του ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφοντας αύριο Κυριακή στο ΕΑΚ, και θέλει τη νίκη στο ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, ενώ παράλληλα, έως το φινάλε του πρωταθλήματος, θέλει να κάνει το 3 στα 3 φτάνοντας τους 39 βαθμούς …για να προγραμματίσει καλύτερα τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός, στις 4 αγωνιστικές που απομένουν έως το φινάλε της φετινής Γ΄ εθνικής, θα δώσει τρία ματς εντός έδρας με Αμβρυσσέα, Οπούντιο και Γ.Σ. Αλμυρού, θα κάνει το ρεπό του, και θέλει -και μπορεί- τρεις νίκες …αλλά πάνω απ’ όλα θέλει νίκη αύριο, και για τον λόγο αυτό υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο.

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης και αυτή την Κυριακή δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σάκη Σάββα (ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του) και τον Κλεβί Κόλα (που δεν αγωνίζεται μέχρι να υπάρξει τελεσιδικία στην υπόθεσή του, η οποία πρωτοβάθμια ήταν υπέρ του Ολυμπιακού…).

Τώρα, το αυριανό ματς είναι κρίσιμο, αφού ο Αμβρυσσέας Διστόμου βρίσκεται σήμερα πάνω από τους ερυθρόλευκους στους 31 βαθμούς, αλλά έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα κάνει το ρεπό του την επομένη 24η αγωνιστική και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει να ταξιδέψει στον Αλμυρό αλλά και να υποδεχθεί το Βελούχι. Ετσι το ανώτερο που μπορεί να πετύχει ο Αμβρυσσέας είναι 37 βαθμούς, και η παραμονή για τους ερυθρόλευκους είναι βέβαιη αν κάνουν το 3Χ3 στην έδρα τους.

«Ολοι στο ΕΑΚ»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αμβρυσσέα στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 15.00 επιστρέφει στη φυσική της έδρα, αγωνιζόμενη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος», στο «δικό μας» ΕΑΚ. Οφείλουμε όλοι να αποδείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας στον Ολυμπιακό Βόλου, να κατακλύσουμε το ΕΑΚ και να μετουσιωθούμε στον 12ο παίκτη, δίνοντας δύναμη και ώθηση στην ομάδα, προκειμένου να κατακτήσει το κρίσιμο αυτό «τρίποντο».

Τα εισιτήρια της Κυριακής: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο ΕΑΚ. Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα): 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold. Tο εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΕΑΚ.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο ΕΑΚ με τον Αμβρυσσέα: «Αυτή την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 15:00, η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται με στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος».

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι που αγαπούν και στηρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου να κατακλύσουν τις κερκίδες του ΕΑΚ, να χειροκροτήσουν την ομάδα μας και να δώσουν ώθηση στους παίκτες και στο προπονητικό team, ώστε να κερδίσουν αυτόν τον κρίσιμο για την ομάδα μας αγώνα.

Η κοινή προσπάθειά μας για τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται απρόσκοπτα και όλοι μαζί, ενωμένοι, στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα για να τη δούμε εκεί που της αξίζει.

Αυτή την Κυριακή, με την παρουσία, τη φωνή και το χειροκρότημά μας, δείχνουμε ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης!».

Austrian Boys: Αυτοσυγκράτηση στις προκλήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys ενόψει του παιχνιδιού που δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός με τον Αμβρυσσέα, τονίζοντας πως οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν την υποχρέωση να γεμίσουν το ΕΑΚ, και οι παίκτες από την πλευρά τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φτάσαμε στο σημείο το ματς της Κυριακής να το χαρακτηρίσουμε ματς της χρονιάς. Όπως και να έχει οι ποδοσφαιριστές έχουν την υποχρέωση να μπούνε μέσα στο ΕΑΚ, και να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Περιμένουμε από αυτούς να τιμήσουν την ερυθρόλευκη φανέλα που φορούν και να αποδείξουν την αξία τους και την ευκαιρία που τους δώσαμε να φοράνε αυτή τη φανέλα.

Από την πλευρά μας σαν οπαδοί, έχουμε υποχρέωση να γεμίσουμε το ΕΑΚ, και με τις εκδηλώσεις μας να δώσουμε την ψυχολογία μας στους παίχτες να καθαρίσουν το ματς. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η συσπείρωση για να γεμίσουμε το ΕΑΚ και η αυτοσυγκράτηση στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Τα ματιά μας 14, να προστατεύσουμε την ομάδα, και να συγκρατήσουμε τους διπλανούς μας να μην παρεκτραπούν. Η κουστωδία περιμένει αυτό το ματς να μας «στήσει», να παρεκτραπούμε ώστε να ενεργοποιηθεί ο νέος νομός όπως πρόσφατα έπεσε στη παγίδα ο ΠΑΟΚ. Οι φωνές μας φτάνουν να βάλουνε τα γκολ οι παίχτες μας. ΠΡΟΣΟΧΗ!».

Ανακοίνωση ΣΦΟΒ

Κάλεσμα στον κόσμο γίνεται και από τον ΣΦΟΒ για τον αγώνα της Κυριακής στο ΕΑΚ με τον Αμβρυσσέα: «Καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς μας να δώσουνε βροντερό παρών την Κυριακή στο ΕΑΚ για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, η ομάδα που συσπειρώνει και ενώνει είναι έτοιμη να ξεπεράσει και τα τελευταία εμπόδια και να κάνει ένα σοβαρό προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Οι παίκτες, τους οποίους εμπιστευόμαστε, να κάνουνε και αυτοί το καθήκον τους και να δείξουνε ψυχή και δύναμη.

Είναι τιμή τους που φοράνε την πιο βαριά φανέλα της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας στη χώρα μας.

Ο κόσμος του έχει στηρίξει και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Όλοι μαζί μια γροθιά για την ομάδα μας. Το μέλλον είναι δικό μας και ο Ολυμπιακός Βόλου τα επόμενα δύο χρόνια θα παίζει στα σαλόνια της Super League. H Διοίκηση του ΣΦΟΒ»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου