ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στόχος η πρώτη από τις τρεις νίκες

στόχος-η-πρώτη-από-τις-τρεις-νίκες-92044

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την πρώτη από τις τρεις νίκες που θέλει και μπορεί έχει ως στόχο την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου που επιστρέφει στο ΕΑΚ, και με περισσότερη στήριξη από τον κόσμο είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επιτυχίες με μια νίκη διπλής σημασίας.

Ο Ολυμπιακός σε 4 αγωνιστικές που απομένουν ως το φινάλε της φετινής Γ΄ εθνικής θα δώσει τρία ματς εντός έδρας, με Αμβρυσσέα, Οπούντιο και Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ κάνει και το ρεπό του, και με νίκες έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην κατηγορία.

Η κυριακάτικη νίκη έχει διπλή σημασία, αφού εκτός από τον Ολυμπιακό, τρία ματς και ρεπό στις 4 τελευταίες αγωνιστικές έχει και ο κυριακάτικος αντίπαλος των ερυθρόλευκων, και οι αριθμοί λένε πως με νίκη του Ολυμπιακού, το ανώτατο όριο που θα μπορέσει να φτάσει ο Αμβρυσσέας θα είναι οι 37 βαθμοί, κι αυτό γιατί η ομάδα του Διστόμου που είναι τώρα στους 31, μετά τον Βόλο έχει ρεπό, παίζει στον Αλμυρό και θα υποδεχθεί το Βελούχι.

Στον Ολυμπιακό, που είναι στους 30 βαθμούς, κοιτούν αποκλειστικά αυτό το παιχνίδι αφού η αναμέτρηση με τον Αμβρυσσέα είναι η πιο καθοριστική μέχρι την επόμενη, καθώς τώρα είναι δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και την Κυριακή θα μπορέσει να προσπεράσει την αντίπαλό του, ενώ ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων θα μεγαλώσει και τη διαφορά.

Όλοι στη βολιώτικη ομάδα αντιλαμβάνονται πως η αναμέτρηση κόντρα στον Αμβρυσσέα του Μίοντρακ Τσίρκοβιτς είναι κομβική, γνωρίζουν πως η ομάδα του Διστόμου, παρότι εκτός έδρας, μετρά μόνο δυο νίκες, έρχεται στον Βόλο με καλή ψυχολογία, καθώς προέρχεται από άνετη επικράτηση με 5-0 επί του Οπούντιου.

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης και αυτή την Κυριακή δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σάκη Σάββα, ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, και τον Κλεβί Κόλα που δεν αγωνίζεται μέχρι να υπάρξει τελεσιδικία στην υπόθεσή του, η οποία πρωτοβάθμια ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, με τον Ρήγα, όμως, να ασκεί έφεση…

«Ολοι στο ΕΑΚ»

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο ΕΑΚ με τον Αμβρυσσέα: «Αυτή την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 15:00, η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται με στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος».

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι, που αγαπούν και στηρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου να κατακλύσουν τις κερκίδες του ΕΑΚ, να χειροκροτήσουν την ομάδα μας και να δώσουν ώθηση στους παίκτες και στο προπονητικό team, ώστε να κερδίσουν αυτόν τον κρίσιμο για την ομάδα μας αγώνα.

Η κοινή προσπάθειά μας για τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται απρόσκοπτα και όλοι μαζί, ενωμένοι, στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα, για να τη δούμε εκεί που της αξίζει.

Αυτή την Κυριακή, με την παρουσία, τη φωνή και το χειροκρότημά μας, δείχνουμε ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης!».

Τσιτσανούδης πάλι στο ΕΑΚ

Στο κυριακάτικο ματς στο ΕΑΚ του Βόλου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αμβρυσσέα για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, διαιτητής ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Τσιτσανούδης που είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής από την περίοδο 2013-14 φέτος «σφύριξε» τον Ολυμπιακό ξανά στο ΕΑΚ στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο (3-0) στις 18/10/2017, αλλά ήταν διαιτητής και στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (1-1) στις 12/11/2017. Την Κυριακό θα έχει βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα και Γιώργο Πατέτσο, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Γιάγκος από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Τέλος στην αντιπαράθεση

Τέλος στην αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Ρήγα μπήκε με τη Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αρχικά να αναφέρει «Δεν θα προχωρούσαμε στην έκδοση και της προηγούμενης ανακοίνωσής μας αν το γειτονικό Σωματείο δεν «διαφήμιζε» την έφεση που κατέθεσε, κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ταυτόχρονα, δήλωνε τη «βεβαιότητά» του για τη θετική έκβαση του αποτελέσματος, όπως διέρρεε εξάλλου, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν θα μπούμε σε «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων. Τέλος».

Στη συνέχεια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος, στην οποία τονίζει πως δεν υπάρχει πρόθεση για αντιπαράθεση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την υπόθεση Κόλα. Αναφέρει δε, πως τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ θα εκδώσουν την τελική απόφαση, η οποία θα είναι απολύτως σεβαστή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου, κάνει γνωστό στο φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας ότι δεν υπήρχε και ούτε υπάρχει πρόθεση για αντιπαράθεση με την διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου. Απλώς επισημαίνουμε ότι η φράση «… διαβεβαιώνουμε όλους ότι δεν ξεχνούμε», ενόχλησε πολύ τον κόσμο του Ρήγα Φεραίου. Παρόλα αυτά, σεβόμενοι την ιστορία των σωματίων του Ολυμπιακού, της Νίκης και του Ρήγα, πιστεύουμε ότι οι τόνοι ανέβηκαν παραπάνω απ’ όσο έπρεπε και θεωρούμε το θέμα λήξαν, σεβόμενοι την συνύπαρξη των ομάδων στο παρόν και στο μέλλον, προς όφελος του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας.

Τέλος, ως προς την εκδίκαση της γνωστής υπόθεσης, αφήνουμε τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ να εκδώσουν την τελική απόφαση, η οποία θα είναι απολύτως σεβαστή. Με εκτίμηση το Δ.Σ.»

Για το 16 στα 16 στο μπάσκετ

Τον Σπάρτακο Λάρισας υποδέχεται το Σάββατο 10/3 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ να βγάζει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με το Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα μας, το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους ετοιμοπόλεμους και όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα. Για να είναι έτοιμοι και στο σαββατιάτικο παιχνίδι ώστε να προσθέσουν άλλη μια νίκη και να διατηρήσουν το αήττητο, μιας και αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης, ο οποίος λόγω φόρτου μαθημάτων δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας ισοβαθμεί στη 2η θέση του ομίλου με τον Γ.Σ. Βόλου (26 βαθμοί) και διεκδικεί τη 2η θέση, ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες κατάταξης ανόδου. Έτσι αναμένεται να τα δώσει όλα για μια νίκη εκτός προγράμματος, γι’ αυτήν που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι του βασικού ανταγωνιστή της.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη και να δείξουμε σε όλους ότι παίζουμε μόνο για την ιστορία του Συλλόγου και τη φανέλα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου