ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οπου και να παίζει θέλει να κερδίζει

οπου-και-να-παίζει-θέλει-να-κερδίζει-155807

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο Πανθεσσαλικό θα αγωνιστεί και αυτή την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, που για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα υποδεχτεί τον Αστέρα Ιτέας. Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να επιστρέψει στο ΕΑΚ μετατίθεται για τον Φεβρουάριο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν υπολόγισε να αιτηθεί νωρίτερα τη χρήση του σταδίου, παίρνοντας έτσι από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ αρνητική απάντηση γι’ αυτή την Κυριακή, για τον λόγο ότι το προσεχές τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, 20-22) το ΕΑΚ θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών, με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι να μη μπορέσουν να αγωνιστούν εκεί που θα ήθελαν…

Ο ΑΣ Ολυμπιακός σεβάστηκε την απόφαση της δημοτικής αρχής, δεν προχώρησε σε καμία ανακοίνωση και μένει στην επίσημη θέση ότι αν κάνει ο Ολυμπιακός Β. σοβαρό αίτημα ότι για τους επόμενους μήνες θέλει το ΕΑΚ, ο Δήμος Βόλου θα κάνει δεκτό το αίτημά του.

Την Κυριακή πάντως έχει αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας και ζητούμενο στον Ολυμπιακό είναι πλέον να κερδίζει όπου και να παίζει, και αυτό θέλει στο κυριακάτικο ματς στο Πανθεσσαλικό για την 16η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής… Στόχος του Ολυμπιακού άλλωστε στα ματς που απομένουν είναι αρχικά να αντιστρέψει τη βαθμολογική κατάσταση, και μόνο με νίκες να κυνηγήσει έως το τέλος του πρωταθλήματος την καλύτερη θέση στο φετινό σχετικά «μικρό» πρωτάθλημα.

Θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες δίνουν νέο «αέρα» και νοοτροπία νικητή στον Ολυμπιακό, ενώ ο Λάκης Μπακάλης στο κυριακάτικο ματς θα έχει στη διάθεσή του και τον Καρδιτσιώτη αμυντικό Σάκη Σάββα, περιμένοντας και άλλες δυο προσθήκες, και κυρίως την ενίσχυση στην επίθεση, δηλαδή τον επιθετικό που θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ.

Το θέμα της απόκτησης του σέντερ φορ δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με τις κινήσεις να είναι έντονες και να μην έχει φύγει από την κορυφή της λίστας το όνομα του Κώστα Φλίγκου, που είναι η καλύτερη και πιο δοκιμασμένη λύση, αλλά ο περσινός πρώτος σκόρερ τώρα ανήκει στον Γ.Σ. Αλμυρού. Ο Κώστας Φλίγκος την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 19 γκολ σε 26 παιχνίδια, κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, στην πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του, ενώ φέτος στον Αλμυρό έχει πετύχει επτά γκολ, μεταξύ αυτών και το γκολ με το οποίο ο Αλμυρός νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό εντός έδρας.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, εξετάζουν και άλλους δυο τρεις σέντερ φορ, αν δεν προχωρήσει η απόκτηση του Φλίγκου που έχει κολλήσει στα ανταλλάγματα παικτών που ζητούσε ο Αλμυρός. Ενας από αυτούς είναι ένας 25χρονος σέντερ φορ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και έχουν γίνει προκαταρτικές συζητήσεις. Ο Βοιωτός αυτός επιθετικός είχε γράψει ιστορία στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής έχοντας πετύχει 66 γκολ με δυο ομάδες που αγωνίστηκε. Στον Ολυμπιακό βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και αριστερού ακραίου αμυντικού.

Διάθεση «μίνι» διαρκείας

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση για τα «μίνι» εισιτήρια διαρκείας της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με κόστος 30€, από τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου αλλά και από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ διευκρινίζεται ότι ισχύουν για το ΕΑΚ κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του καλοκαιριού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου