ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να μη χάσει την ελπίδα

να-μη-χάσει-την-ελπίδα-242466

Στον Ολυμπιακό Βόλου πιστεύουν ότι θα υπάρξει μείωση της διαφοράς και συνέχεια στον στόχο

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να μη χαθεί η ελπίδα από τον Νοέμβριο είναι το ζητούμενο πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου, και στην ομάδα φαίνεται πως υπάρχει πίστη ότι μπορούν να έρθουν τα αποτελέσματα που θα αλλάξουν και την κατάσταση και την ψυχολογία ώστε να υπάρξει συνέχεια, με αρχή από το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νίκη.

Ο Ολυμπιακός, μετά από δυο συνεχόμενα ματς που δεν κέρδισε και δεν σκόραρε, έμεινε πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄ Εθνικής, και βλέπει πλέον ότι ο μόνος τρόπος να κρατήσει επαφή, να μειώσει και να φτάσει ψηλά, είναι οι συνεχόμενες νίκες, ειδικά μέσα στον Νοέμβριο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει την καλύτερη άμυνα ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει καθόλου εκτός έδρας, και μάλιστα με θεωρητικά μικρότερους αντιπάλους (Βελούχι, Ιτέα, Φάρσαλα), αλλά και στο τελευταίο ματς ως γηπεδούχος, του έχει στερήσει σημαντικούς βαθμούς (9), αλλά υπάρχει η πίστη στην ομάδα ότι όλα αντιστρέφονται, ενώ τώρα ακολουθούν δυο ντέρμπι τα οποία θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια… και για το κατά πόσο θα «υποστηρίζεται» ο στόχος του πρωταθλητισμού…

Μάλιστα, ο αμυντικός της ομάδας Χρήστος Νόνης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το 0-0 με τη Θήβα την περασμένη Κυριακή, ανέφερε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, και τόνισε ότι στο τέλος θα δικαιωθούν… «Ξέραμε ότι το πρόβλημά μας ήταν στο γκολ και φάνηκε για άλλη μια φορά. Παρόλα αυτά εμείς δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό, όλοι οι συμπαίκτες μου μαζί με τον προπονητή μας. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, την πίεση που έχει η ομάδα, ξέρουμε τι ζητάει ο κόσμος, τι ζητάει η διοίκηση από μας. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Φυσικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το οτιδήποτε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί ήδη δουλεύουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόνης.

Έτσι ο Ολυμπιακός τώρα αναζητεί και την τύχη που του γύρισε την πλάτη στα τρία ματς που έμειναν στο μηδέν, αλλά και το καθαρό μυαλό, ώστε να σκοράρει και να κερδίσει στα επόμενα δυο ματς στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (12/11,) τυπικά εκτός έδρας με τη Νίκη, και την επομένη αγωνιστική (19/11) με τον ΝΠΣ Βόλος, όπου οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν απέναντί τους ομάδες από αυτές που κλείνονται πίσω… Ο Ολυμπιακός θα κλείσει τον Νοέμβριο αγωνιζόμενος στη Βοιωτία (26/11) με τον Αμβρυσσέα.

Την Κυριακή, στο πρώτο από τα δυο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι πλήρης, με τον Κραγιόπουλο να επιστρέφει από τιμωρία, τον Τόσκα που ήταν παρόν στη χθεσινή προπόνηση να παίρνει αναβολή στράτευσης, τον Παπαϊωάννου να είναι σε ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε καιρό εκτός ομάδας… και τον Ευθυμιάδη, που στο τελευταίο ματς ήταν εκτός λόγω υπηρεσίας στον στρατό, να είναι και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το κλασσικό βολιώτικο ντέρμπι Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. την Κυριακή 12/11 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό θα είναι χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, όπως αποφάσισε η αστυνομία και έγινε και γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β.: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για τη λήψη μέτρων, ενόψει του αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, λήφθηκε εκ της αστυνομίας η απόφαση να μην επιτραπεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου