ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό… στο Μαρτίνο

το-μυαλό-στο-μαρτίνο-267514

Το μυαλό στο Μαρτίνο και στο κυριακάτικο ματς με τον Οπούντιο έχουν πλέον όλοι στη Νίκη Βόλου, αφού μετά την απώλεια βαθμών στη Θήβα δεν θέλουν τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη, διαψεύδοντας όσους θέλουν το κακό της ομάδας!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο ματς της Τετάρτης στη Θήβα, η Νίκη μπορεί να ήθελε και να δικαιούνταν το διπλό, τελικά πήρε ένα βαθμό που δεν θεωρείται επιτυχία, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μετά το τελικό 1-1 την αφήνει εν μέρει και ευχαριστημένη, αφού απέφυγε την ήττα στο 91’ με το γκολ του Χρήστου Τζιώρα…

«Δικαιούμασταν να κερδίσουμε αλλά δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό και βρεθήκαμε από την αρχή σε θέση να κυνηγάμε το σκορ. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε νωρίτερα, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δε σταθήκαμε τυχεροί», ανέφερε ο Φάντζιο Μπούις, ενώ και ο ποδοσφαιριστής Σεραφείμ Μωυσίδης (φώτο), σε δηλώσεις του, σχολιάζοντας το ματς της Θήβας στο Blue Heart, ανέφερε πως δεν χαίρονται με το αποτέλεσμα: «Είναι ένα άτυχο αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και σίγουρα δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Δεν χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία στο τέλος. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ πιο γρήγορα και σταθήκαμε άτυχοι. Η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, και γι’ αυτό το άγχος πέφτει στο δημιουργικό κομμάτι. Η λογική μας είναι να κρατάμε στο μηδέν στην άμυνα, και από κει και πέρα έχουμε την ποιότητα ως ομάδα να σκοράρουμε» ανέφερε ο Μωυσίδης.

Ευχαριστεί και διαψεύδει

Άψογη χαρακτηρίζει τη φιλοξενία του ΑΟ Θήβα η διοίκηση της Νίκης Βόλου, και δεσμεύεται να ανταποδώσει στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΑΟ Θήβας.

Τέτοιου είδους φιλοξενία προάγει το ποδόσφαιρο μας και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην έδρα μας». Στο μεταξύ μετά από δημοσίευμα που μιλούσε για πρόβλημα με τον προπονητή Στ. Ξηροφώτο και θέμα με τον τερματοφύλακα Τζήμα, διοικητικοί κύκλοι της Νίκης το χαρακτήρισαν ψευδές και το «τοποθέτησαν» στη σφαίρα της φαντασίας αυτών που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα!

Τώρα Οπούντιος

Από χθες πάντως στη Νίκη γύρισαν σελίδα και σκέφτονται το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο, και σίγουρα δεν θέλουν να σκέφτονται την απώλεια που είχαν εκεί πριν δυο χρόνια (στις 4/11/15 έμειναν στο 1-1). Την Κυριακή, στη νέα έξοδο απαιτείται σοβαρότητα και συνεχής προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει και είναι απρόβλεπτη, αφού ξεκίνησε με νίκη έδρας (1-0 τον Αχιλλέα Φ.), έχασε 4-1 στον Αλμυρό, είχε ήττα έδρας (2-4 από τη Θήβα) και προχθές κέρδισε 0-1 στο Καρπενήσι το Βελούχι.

Παπαποστόλου διαιτητής

Την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Οπούντιο Μαρτίνου και τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Μαρτίνου την Κυριακή 22/10 στις 4μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Απόστολος Παπαποστόλου, με βοηθούς τους κ.κ. Δαυίδ Πριόνα και Περικλή Δέλχα, όλοι από την ΕΠΣ Ευβοίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου