ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλη μια νίκη Ολυμπιακού στο ΕΑΚ

αλλη-μια-νίκη-ολυμπιακού-στο-εακ-267565

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε προχθές στο ΕΑΚ μετά από 21 μήνες, έτυχε μια σημαντική και ψυχολογική νίκη(3-0 τον Ρήγα), και αρκετοί εξέφρασαν την άποψη το Στάδιο να είναι έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, αν και αυτό θα γίνει μόνο για μια ακόμη νίκη την Κυριακή (22/10), αφού οι ερυθρόλευκοι το επόμενο ματς έδρας θα το δώσουν (5/11 με τη Θήβα) στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το Πανθεσσαλικό έκλεισε για επανασπορά και θα είναι έτοιμο τέλος του μήνα, ενώ το ΕΑΚ θα κλείσει για τον ίδιο λόγο από την ερχόμενη Τετάρτη έως τις 20 του Νοέμβρη. Για επανασπορά, εκτός από το ΕΑΚ Βόλου θα κλείσουν και το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και το γήπεδο της Πορταριάς, όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με αποτέλεσμα οι ομάδες που τα χρησιμοποιούν, να πρέπει να αναζητήσουν άλλα γήπεδα για προπόνηση και για τα παιχνίδια έδρας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε, ότι από 22.10.2017-15.11.2017 θα γίνει η προγραμματισμένη συντήρηση και επανασπορά του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεάπολης, από 25.10.2017-20.11.2017 στο κεντρικό γήπεδο του Ε.Α.Κ. καθώς επίσης από 31.10.2017 -11.11.2017 του γηπέδου ποδοσφαίρου Πορταριάς. Ως εκ τούτου οι σύλλογοι δεν μπορούν να κάνουν χρήση των ανωτέρω γηπέδων στις προαναφερθείσες ημερομηνίες».

Ο Ολυμπιακός, μετά το ματς της Κυριακής στο ΕΑΚ με τον ΑΟ Σελλάνων, στις 29 του μήνα θα παίξει στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα και στις 5/11 που είναι και πάλι γηπεδούχος με τη Θήβα θα παίξει στο Πανθεσσαλικό, όπου μέσα στον Νοέμβρη θα παίξει δυο ντέρμπι, στις 12/11 ως φιλοξενούμενος με τη Νίκη και στις 19/11 ως γηπεδούχος με τον ΝΠΣ Βόλος

Σίγουρα για πολλούς -αν και ο Ολυμπιακός έχει πληρωμένο το Πανθεσσαλικό- θα άρεσε η συνέχεια στο ΕΑΚ, αφού και στις δηλώσεις του προχθές ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κ. Μπράτσος, ανέφερε πως ήταν συγκλονιστικό για τους παίκτες του να αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο, με τη βοήθεια του κόσμου να είναι πιο έντονη, ενώ και ο κόσμος το ήθελε για έδρα…

Austrian Boys για ΕΑΚ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Ρήγα με 3-0, ζητώντας από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάνει ενέργειες προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΕΑΚ, αλλά αυτό έγινε πριν την οριστική απόφαση για κλείσιμο…. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Προχθές απολαύσαμε την ομάδα, όπως πρέπει να παίζει σε κάθε αγώνα. Οσοι έδωσαν το παρών είναι οι αυθεντικοί και ΟΧΙ γιαλαντζί οπαδοί που τους είχαμε τόσα χρονιά στα πόδια μας, και το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να σκορπούν ίντριγκες και μιζέρια. Ευτυχώς που έφυγαν άρον άρον για την ομάδα της κουστωδίας και θα είναι και οι πρώτοι που θα εφαρμόσουν τον νέο νόμο για την αλλαγή φύλου.

Προχθές παίκτες-οπαδοί-διοίκηση βρέθηκαν στη μητρόπολη του βολιώτικου ποδοσφαίρου, στο σπίτι μας, στο θρυλικό «Τάκης Συνετόπουλος», στο ΕΑΚ ΜΑΣ. Εκεί που σήμερα μεγαλώνει η 4η γενιά οπαδών της ομάδας μας.

Απαιτούμε από τη διοίκηση της ομάδας να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ομάδα να μην ξαναφύγει ποτέ από το ΕΑΚ, να ξεπεράσει οποιαδήποτε εμπόδιο της κουστωδίας και να μην ξαναξεσπιτωθούμε. Όποιος φέρνει εμπόδιο θα είμαστε ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί μπροστάρηδες και ό,τι προκύψει …

Περιμένουμε από τον κ. Καπουρνιώτη, που δήλωσε δημόσια ότι υπάρχει ισονομία, να ρυθμίσει το ζήτημα από τη θέση που κατέχει και η δική μας ομάδα να πληρώνει το αντίστοιχο ενοίκιο που δίνει η Πύδνα στη δημοτική “αρχή” για τη χρήση του γηπέδου της Νεάπολης».

Επίσης οι Austrian Boys εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πατέρα του Γιώργου Τόρη: «Το Δ.Σ των AUSTRIAN BOYS και τα μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Γιώργο Τόρη, πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, και στην οικογένεια του, για τον θάνατο του πατέρα του Αθανάσιου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Απάντησε ο Δήμος Βόλου

Ο Δήμος Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα ειπώθηκαν για τον ΕΑΚ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εγκατάσταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή σχολιασμούς για το ΕΑΚ – “Τάκης Συνετόπουλος” και την κατάσταση στην οποία αυτό βρίσκεται, οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι όποιες δυσλειτουργίες οφείλονται στην παλαιότητα του, αλλά και στη σποραδική χρήση των εγκαταστάσεων του. Αλλωστε το τελευταίο εκτεταμένο λίφτινγκ έγινε το 2009 με δαπάνες του Ολυμπιακού Βόλου, επί διοίκησης Αχιλλέα Μπέου.

Ειδικά, πάντως, για την περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου και του αγώνα της περασμένης Κυριακής, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι τόσο ο καθαρισμός, όσο και οι υπόλοιπες προετοιμασίες γίνονται με ευθύνη και δαπάνες της γηπεδούχου ομάδας. Παρά ταύτα οι υπηρεσίες του δήμου βοήθησαν και σε αυτή την κατεύθυνση.

Και επειδή έχουν εύκολη την κριτική, να τονίσουμε ότι όλες αυτές οι εργασίες στο γήπεδο της Νεάπολης η χρήση του οποίου τόσο ενοχλεί, γίνονται με ευθύνη των ομάδων που το χρησιμοποιούν (Δάφνη, Βόλος ΝΠΣ).

Ας αντιληφθούν όσοι θέλουν να κάνουν τους παράγοντες και τους επενδυτές, ότι πρέπει να πληρώσουν ό,τι και ο τελευταίος δημότης που επιθυμεί να κάνει χρήση δημοτικών εγκαταστάσεων, που ανήκουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι εποχές που το έκαναν με δημόσιο και δημοτικό χρήμα και πλαστά τιμολόγια, πέρασαν ανεπιστρεπτί».

Ο Αγγελούλης «σφυρίζει» στο ΕΑΚ

Την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΑΟ Σελλάνων στο ΕΑΚ Βόλου την Κυριακή 22/10 στις 4:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Χρήστος Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Στάικο και Γιώργο Πατέτσο όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο Αγγελούλης φέτος έχει σφυρίξει ένα ματς (Λαγκαδάς-ΑΕ Καρίτσας) ενώ πέρσι ήταν διαιτητής στο ματς Ρήγας-Ολυμπιακός 0-0.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου