ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ελλείψεις και σοβαρότητα στο Καρπενήσι

με-ελλείψεις-και-σοβαρότητα-στο-καρπε-275703

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στον δεύτερο αγώνα του, και πρώτο εκτός έδρας, θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Καρπενήσι ο ΓΣ Αλμυρού, που για την 3η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το Βελούχι, το οποίο έχει κι αυτό μια νίκη και μετά έκανε ρεπό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η νίκη που πέτυχε το Βελούχι στην πρεμιέρα επί του Ολυμπιακού καθιστά «απαγορευτικό» για τον ΓΣΑ το να υποτιμήσει τον αντίπαλο, ενώ ζητούμενο από τον Λάκη Μπακάλη είναι η σοβαρότητα και η διαρκής προσπάθεια.

Ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού μετρά και τρεις απουσίες για την Κυριακή, αφού ο Ηλίας Κωτσιαρίδης είναι τραυματίας με διάστρεμμα, ο Κάστας Κρανάς θα αποβληθεί σε αρθροσκόπηση και ο Χρήστος Χολέβας είναι στρατευμένος, και πιθανόν, όπως και στο προηγούμενο ματς, στο κέντρο της αμύνης θα χρησιμοποιηθεί ο πολύπειρος Βαγγέλης Στουρνάρας.

Ένα επιπλέον πρόβλημα για τον ΓΣΑ είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο Καρπενήσι, και το γεγονός ότι είναι από πλαστικό τάπητα καθιστά αναγκαίο η σημερινή προπόνηση να γίνει σε παρόμοιο γήπεδο για καλύτερη προσαρμογή.

Ο Γ.Σ.Α έχει υπέρ του την παράδοση στους αγώνες του με το Βελούχι στη Δ ΄Εθνική, αλλά στις τελευταίες συναντήσεις είχε τις μοναδικές ήττες…

Την περίοδο 1991-92 ο Γ.Σ. Αλμυρού με προπονητή το Θ. Μακρή έφυγε νικητής από το Καρπενήσι κερδίζοντας 0-1 το Βελούχι με γκολ στο 55’ του Κώστα Καράτερζη, παίζοντας και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Σφέτσου, και έχοντας ηγετική μορφή στην άμυνα τον Δ. Κουτσουράκη, ενώ στο ματς αυτό έκανε ντεμπούτο ο Θανάσης Κωστούλας αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ. Στον Αλμυρό ο Γ.Σ.Α. κέρδισε 7-1, με τους Πρατή και Μπέκα να πετυχαίνουν από 2 γκολ και τους Σφέτσο, Σκάκο και Κωστούλα από ένα.

Την περίοδο 1993-94 ο Γ.Σ.Α. ήταν νικητής (26/9/93) στο Καρπενήσι κερδίζοντας το Βελούχι 1-3 με γκολ που πέτυχαν οι Θ. Κωστούλας, Θ. Τσαπάρας και Δ. Γούργος, ενώ στον Αλμυρό με γυναίκα διαιτητή (Ρώσση, Αθήνας) ο ΓΣΑ κέρδισε το Βελούχι 2-0 με γκολ (75’) του Νίκου Μάντζαρη που λίγο πριν είχε μπει αλλαγή στη θέση του Θοδωρή και του Δημήτρη Κωτούλα στο 85΄.

Την περίοδο 2004-05 ο ΓΣΑ κέρδισε χωρίς αγώνα 0-2 το Βελούχι, ενώ στον Αλμυρό είχε κερδίσει με 5-0, αλλά την περίοδο 2011-12 έχασε και τα δύο ματς (!) (18/12/11: Βελούχι – Αλμυρός 1-0 (82΄Αναστασόπουλος) και 18/3/12: Αλμυρός – Βελούχι 0-1 (με γκολ του Αλεξ. Μπακαλίδη που αγωνίζεται και φέτος στην ομάδα του Καρπενησίου).

*Από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας είναι το διαιτητικό τρίο του αγώνα του Γ.Σ. Αλμυρού με το Βελούχι, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/10 – 4μ.μ.) στο Καρπενήσι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κέκελος, με βοηθούς τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Κωνσταντίνο Λυσάρη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου