ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαββάτο η πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής

σαββάτο-η-πρεμιέρα-της-γ΄-εθνικής-296888

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

To Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με ένα ματς στον Βόλο για τον 4ο όμιλο και ένα του 6ου στο Κερατσίνι.

Έτσι, τo Σάββατο (30/09, 16:00) και όχι την Κυριακή (που είναι τα υπόλοιπα ματς), θα γίνει ο αγώνας του ΝΠΣ Βόλος με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Εκτός του παιχνιδιού του 4ου ομίλου, το Σάββατο (30/9) και ώρα 16:00 γίνεται και το παιχνίδι του 6ου όμίλου, Κερατσίνι-Ιάλυσος.

Η νεοσύστατη ομάδα του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ, για την αλλαγή αυτή και το πρώτο της ματς εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενώ η αλλαγή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και οριστήκαν οι διαιτητές.

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: «Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Volos NFC.

Όπως ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο αγώνας Volos NFC – Αστέρας Ιτέας για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/9 στις 4μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξέδρες του γηπέδου μπορούν να εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι κάρτας μέλους του Volos NFC, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι δωρεάν.

Οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από τη Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη)

Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμό».

«Βόμβα» με Μάντζιο

Πολύ κοντά σε μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να βρίσκεται ο ΝΠΣ Βόλος, που έχει έρθει σε επαφή με τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος είναι ελεύθερος και μάλιστα εμφανίζεται θετικός στο να αγωνιστεί με τον ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, με τους ιθύνοντες του ΝΠΣ Βόλος να αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τον πείσουν να έρθει στην ομάδα. Ο 34χρονος επιθετικός έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού, ενώ έχει φορέσει 7 φορές τη φανέλα της Εθνικής ανδρών και 13 της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο το 2001, μετά από τέσσερα χρόνια μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στην Ανόρθωση, την Μαρίτιμο, στον ΟΦΗ, στη Μπακού, στον Ατρόμητο Αθηνών και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Λεβαδειακό. Όλες οι ομάδες που έπαιξε μέχρι σήμερα αγωνίζονταν στην Α’ Εθνική κατηγορία της χώρας τους.

Οι διαιτητές του 4ου ομίλου

Γνωστοί έγιναν από την ΕΠΟ οι άρχοντες των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Οπούντιος Μαρτίνου – Αχιλλέας Φαρσάλων

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Φίλος, Παγουράς (Βοιωτίας)

ΑΟ Θήβα – ΑΟ Σελλάνων

Διαιτητής: Πόγκας (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πριονάς, Δέλχας (Εύβοιας)

ΑΠΟΚ Βελούχι – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Καραγιάννης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Καραγιάννης (Λάρισας), Αναστασίου (Θεσσαλίας)

Διγενής Νεοχωρίου – Αμβρυσσέας Διστόμου

Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας)

Βοηθοί: Τσαπραζής, Νάκας (Λάρισας)

ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Ιτέας (30/9)

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Τίκας, Κανιούρας (Καρδίτσας)

Ρεπο: Γ.Σ. Αλμυρού

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου